Salater - Salatfabrikken - Muusmann Forlag

Salatfabrikken

Sunde, simple og smagfulde salater

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

VI ELSKER SALATER! De er både nemme at spise og ofte også mere overkommelige at lave end andre tilberedte grøntsager. Alligevel ender det ofte med en lidt trist omgang, fordi vi putter de samme få, halvkedelige ingredienser i hver gang. Denne bogs ærinde er at vise, hvordan vi med lidt snedig omhu og kreativ indsats får mere spændende salater og dermed også flere grøntsager på bordet.

Udgangspunktet er, at salaterne skal indeholde meget mere end vandholdige og fiberfattige salatblade. De tilføres alle fiberholdige grøntsager, sunde fedtstoffer fra fx olier, nødder, kerner eller avocado, og en del af salaterne indeholder vitaminrige frugter. Salaternes fokus er at være sunde, mættende, smagfulde og – med respekt for, at de fleste har en travl hverdag – også forholdsvis simple at tilberede.

Bogen indeholder 50 opskrifter på skønne, smukke og sunde salater.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Salatfabrikken
Undertitel Sunde, simple og smagfulde salater
Forfatter Rebecca Østergaard
Sider 144
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-94086-85-1

Om forfatter

Rebecca Østergaard

Autoriseret klinisk diætist og autodidakt salatopskrift-udvikler. Rebecca har, siden hun var ganske lille, haft interesse i at gøre hverdagen lidt sundere og en passion for at kreere velsmagende og smukke salater, der sprudler af sundhed. Salatfabrikken kan følges på Facebook og Instagram. Siden opstart i januar 2016 er Facebook-sidens antal af følgere vokset flot, og siden har således i dag 12.500 følgere (April 2017).

Updating…
  • Ingen varer i kurven.