Rodfrugter - Vild med rødder - Muusmann Forlag

Vild med rødder

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Rodfrugter er roden til alt godt – de dyrkes herhjemme, er langtidsholdbare, sunde, mættende, velsmagende og billige.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen

Rodfrugter er den mest jordnære råvare i vores muld. Kartofler, gulerødder, jordskokker, per­ sillerod, pastinak, knoldselleri og rødbeder er klar til at blive høstet, når det er efterår. Rødderne har suget til sig af vitaminer hele sommeren og forvandlet sig til efterårets og vinterens guld og lys i køkkenet.

De er smukke, farverige og smagfulde vitaminbomber. De har lang holdbarhed og er bæredygtige, da de kommer fra den danske muld, og så mætter de godt.

Vild med rødder er en kogebog, der vil inspirere dig til mange forskellige retter med rodfrugter. Spis dem stegte, dampede, moste, revne, bagte, i supper, syltede eller rå. Mulighederne er mange.

Bogen er inddelt med et kapitel for hver rod, et kapitel med blandede rødder, og et kapitel, hvor rødderne bruges i søde opskrifter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vild med rødder
Forfatter Marie Melchior
Fotograf Betina Hastoft
Sider 145
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2020
ISBN 978-87-93679-82-5

Om forfatter

Marie Melchior

Madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 16 år har hun som madskribent publiceret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.