Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater - Muusmann Forlag

Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

En god og fyldig salat er for de fleste lig med god energi og øget velvære. For folk, der lider af irritabel tarm og derfor lever på Low FODMAP-diæten, er der flere ting at tage hensyn til. Det kan derfor være en udfordring at sammensætte sunde og varierede salater. Bogen her giver dig al den inspiration, du har brug for til low FODMAP salater.

Denne bog er forgængeren Salatfabrikken omsat til Low FODMAP-diæten. Bogens lækre og indbydende salater er sammensat ud fra principperne bag diæten og er baseret på den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den.

Herudover er low FODMAP salaterne sammensat på samme vis og ud fra samme grundtanker som Salatfabrikkens øvrige salater, så de sikrer både visuel fryd, god smag, dejlig konsistens og et næringsindhold, der bringer din sundhed i top.

Bogen indeholder henved 40 dejlige og inspirerende salatopskrifter opdelt efter kalorieindhold.

Vil du vide mere om low FODMAP diæten har vi også vores low FODMAP diet-serie her! Bøgerne i serien giver en god teoretisk forståelse. Det gør bare at salaterne fra “Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater” smager endnu bedre, når du ved præcis hvor sund og god den dejlige salat faktisk er for dig.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater
Forfatter Rebecca Østergaard
Sider 110
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-94086-86-8

Om forfatter

Rebecca Østergaard

Autoriseret klinisk diætist og autodidakt salatopskrift-udvikler. Rebecca har, siden hun var ganske lille, haft interesse i at gøre hverdagen lidt sundere og en passion for at kreere velsmagende og smukke salater, der sprudler af sundhed. Salatfabrikken kan følges på Facebook og Instagram. Siden opstart i januar 2016 er Facebook-sidens antal af følgere vokset flot, og siden har således i dag 12.500 følgere (April 2017).

Updating…
  • Ingen varer i kurven.