Den anti-inflammatoriske kogebog

Spis dig sund og stærk med 100+ anti-inflammatoriske og lækre opskrifter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

”Anti-inflammatorisk livsstil er min hemmelige ingrediens, når det handler om at føle mig godt tilpas og fuld af energi. At min krop fungerer godt. Fordi jeg har gjort en indsats, uden at det kammer over. Balance. I mit køkken, i mine valg – i min krop. De opskrifter, jeg bringer her i bogen, er min tilgang. Mit madliv.”

Ordene er Anne Larsens, og hun ved om nogen, hvad hun taler om, når det kommer til den anti-­inflammatoriske kost og livsstil:
”Det handler om at styrke smagen og dermed nydelsen. Så den velsmagende og sunde mad er min bedste og eneste medicin. Uden dikkedarer. Hvor der er masser af plads til livets glæder. Smidige led, klar hud, velfungerende fordøjelse, bedre søvn og med vægttab som sidegevinst.

Hvad enten du lider af kronisk inflammation eller blot er generelt sundhedsorienteret, så er den anti-inflammatoriske livsstil en god stil. Til et generelt velbefindende. Til at bekæmpe en tilstand, ikke en sygdom. Men sygdommen ligger lige i pipelinen, hvis du ikke tager livtag med din livsstil og går i køkkenet og fylder gryderne med anti-inflammatoriske ingredienser og skruer op for smagen.

Jeg håber, at bogens 100 opskrifter vil inspirere dig til at finde din egen perfekte balance. Alt imens du nyder.”

Download den organiske anti-inflammatoriske råvarepyramide til udprint her.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den anti-inflammatoriske kogebog
Undertitel Spis dig sund og stærk med 100+ anti-inflammatoriske og lækre opskrifter
Forfatter Anne Larsen
Fotograf Rigetta Klint
Sider 272
Format 210 x 270 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2018
ISBN 978-87-93575-74-5

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.