Anti-inflammatorisk kost - Muusmann Forlag

Anti-inflammatorisk kost

Sluk branden, der hærger kroppen indefra

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Guiden “Anti-inflammatorisk kost”introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 27 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner og skifte over til en anti-inflammatorisk kost.

Temaer: Der findes fire hovedtemaer i bogen, først om præcis hvad inflammation er, dernæst hvad du skal spise for at slå den ned? Hvad du ellers kan gøre, og sidst et gennemgående kig på, hvordan du omsætter rådene til konkrete, velsmagende opskrifter. For det er ikke altid i ligenemt at tage teorien til potterne og panderne, men med denne bog, er det en leg.

 

Om serien
Bøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Anti-inflammatorisk kost
Undertitel Sluk branden, der hærger kroppen indefra
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Stine Heilmann
Sider 120
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2015
ISBN 978-87-93314-21-4

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.