Den store antiinflammatoriske kostguide - Muusmann Forlag

Den store antiinflammatoriske kostguide

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Hvad er inflammation, og hvorfor er det så vigtigt, at du gennem en antiinflammatorisk livsstil holder den i ave? Hvordan påvirker kosten kroppens inflammation, på godt og ondt, og hvad kan du i øvrigt gøre for at tilføre kroppen masser af styrke? Og hvordan omsætter du i sidste ende alle de gode indspark til konkrete, velsmagende opskrifter og en antiinflammatorisk hverdag?

Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som du får svar på i Den store antiinflammatoriske kostguide.

Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her får du en drejebog, der er lige til at følge, inklusive en 28-dages kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper dig med at slukke branden i din krop. Bogen er en uundværlig guide for dig, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Se frem til at blive udfordret på dine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Og glæd dig til at mærke den enorme vitalitet, som følger med den anti­inflammatoriske livsstil.

Bogens smukke og sanselige fotos er skabt af fotograf Miklos Szabo.

Få den antiinflammatoriske kostpyramide fra bogen til udprint
De råvarer, som hører til den mest kraftfulde genre, er placeret i bunden, som det fundament de retteligt udgør i det antiinflammatoriske kostunivers. Pluk råvarer herfra og gør dem til en del af din daglige ernæring. Mens pyramidens nedre lag rummer de mange sunde tilvalg, som er en central del af den antiinflammatoriske livsstil, så forholder det sig stik modsat med pyramidens smalle top. Den rummer de madvarer, som du bør minimere indtaget af for at aflaste kroppen og give den arbejdsro til at tackle en spirende inflammation.

Kostpyramide til udprint

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den store antiinflammatoriske kostguide
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Miklos Szabo
Sider 272
Format 210 x 270 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-59-7

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.