Forbrænding - Optimer din forbrænding - Muusmann Forlag

Optimer din forbrænding

Kostjusteringer, der fremmer vægttab

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Guiden introducerer læseren til kostjusteringer, men også øvrige tiltag, der fremmer vægttab ved at optimere fedtforbrændingen og mætheden. Eksempler fra bogen er opbygningen af den rette slankementalitet, motionens betydning for appetitten – på godt og ondt – og andre intelligente til- og fravalg, der tilsammen understøtter ambitionen om et kvalitativt vægttab, hvor mætheden er i top, energien ligeså, og det er fedtet, ikke musklerne, der ryger.

I halen på teoriafsnittet følger en inspirerende råvareguide, som fremhæver slankemadvarer, der sikrer et optimalt angreb på fedtdepoterne. Smagfulde opskrifter, der samler bogens teori til mundrette bidder, runder bogen af og gør det til en fornøjelse at spise slankemaden. Et fællestræk for opskrifterne, ud over at de harmonerer med bogens centrale budskaber, er, at de er nemme og hurtige at tilberede og ikke mindst så velsmagende, at de glider ned hos hele familien.

Temaer: Hvad er fatburner-madvarer, hvordan opnår du det bedst mulige vægttab – uden at gå på en radikal kur? Og hvordan omsættes rådene til konkrete, lækre opskrifter?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Optimer din forbrænding
Undertitel Kostjusteringer, der fremmer vægttab
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Stine Heilmann
Sider 118
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94155-17-5

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.