Grønne proteiner - Proteinpower - Muusmann Forlag

Proteinpower

Spis dig stærk og sund i grønne proteiner

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Kræftforskerne har rettet sigtekornet mod det røde kød, som indtaget i større mængder viser sig at belaste kroppen mere, end den har godt af. Det betyder dog ingenlunde, at du skal snydes for proteinerne, der er en af kødets stærkeste kvaliteter og en afgørende brik i en sund kropskemi. For planteriget byder på et væld af spændende proteinbomber, der forkæler musklerne med friske byggesten, sætter turbo på stofskiftet og skruer måltidets mæthedsværdi i vejret. Og samtidig er hamrende sunde. Lad guiden introducere dig til nogle af naturens bedste kilder til grønne proteiner og bliv forkælet af smagen fra 30 lækre opskrifter, der inspirerer dig til at justere kostvanerne i en sundere retning.

Temaer: Hvad er problemet med det røde kød, og hvad er kvaliteterne ved de grønne proteiner? Hvor finder du dem, hvor meget skal du spise, og hvordan får du dem inkorporeret i velsmagende, sunde opskrifter?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Proteinpower
Undertitel Spis dig stærk og sund i grønne proteiner
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Stine Heilmann
Sider 116
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94155-19-9

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.