Få fibre med - Grove kulhydrater - Muusmann Forlag

Grove kulhydrater

Spis dig sund i fibre og kraftfulde antioxidanter

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

De seneste år har stået i kulhydratforskrækkelsens tegn. Konsekvensen er, at mange mennesker styrer uden om kulhydratrige madvarer. Det er synd og skam, for vrager du kulhydraterne, snyder du dig selv for fantastiske smagsoplevelser og ernæringsmæssige pletskud, der styrker hver eneste celle i din krop. Afgørende for en god oplevelse er ikke kun, at du vælger de mest sundhedssprudlende kulhydratkilder, men også at du får styr på mængde og timing. Alt dette, og mere til, kan du læse om i denne guide, der samtidig præsenterer dig for 30 inspirerende opskrifter med gode kulhydrater.

Temaer: Hvilke kulhydratkilder er de sundeste, og hvad er den optimale timing i en hverdag med og uden motion? Hvordan afslører du sukkerbomberne og lærer at kende forskel på de tomme og de kraftsprudlende kalorier?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Grove kulhydrater
Undertitel Spis dig sund i fibre og kraftfulde antioxidanter
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Stine Heilmann
Sider 124
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94155-18-2

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.