Lær at løse søvnproblemer - Spis dig til en bedre søvn - Muusmann Forlag

Spis dig til en bedre søvn

Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Rigtig mange drømmer om at sove bedre, for en god nattesøvn er helt essentiel for vores almene trivsel. Det er til gengæld nok de færreste, der ved, at de måske kan spise sig til den.

Bogen præsenterer dig for mad, der giver søvn af bedre kvalitet og dermed sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet – helst af dig selv – inden vækkeuret ringer. Det handler om råvarer, næringsstoffer og måltider, som gennem aktive komponenter påvirker søvnen i en gunstig retning.

Det er nemt at komme i gang med bogens 30 opskrifter på enkle og vel­ smagende måltider, som sprudler af søvnfremmere. Og de dækker alle dagens måltider fra morgenmad, frokost og aftensmad til mellemretter og snacks.

Endelig gives der gode tips til andre faktorer, du kan justere på, med hen­ blik på at skabe den bedst mulige søvnhygiejne.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Spis dig til en bedre søvn
Undertitel Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi
Forfatter Anne Larsen, Martin Kreutzer
Fotograf Stine Heilmann
Sider 117
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94086-56-1

Om forfatter

Anne Larsen

Succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.