Hjernen - Motioner din hjerne - Muusmann Forlag

Motioner din hjerne

Din mentale pensionsopsparing

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Bogen er virkelig overskuelig og nem at gå til (…) Bogen taler direkte til personen, som gerne vil blive klogere på, hvorfor motion er godt for hjernen.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Din hjerne er en del af din krop. Og i lighed med resten af din fysiologi er din hjerne et organ, der i høj grad er afhængig af, hvordan du behandler din krop. Faktisk er motion og alt det, du normalt forbinder med et sundt legeme, mindst lige så vitalt og vigtigt for din hjerne. Når du bevæger dig –motionerer, går, danser – gør du derfor rigtig meget godt for din hjerne.

I dag bevæger vi os langtfra lige så meget som vores forfædre, jægerne og samlerne, selv om vi og vores hjerne i princippet er genetisk identiske med dem. Vi har indrettet os med en livsstil, hvor vi bevæger os langt mindre, og den nedsatte fysiske aktivitet betyder, at vores stenalderhjerne går glip af en masse gevinster, som kan styrke dens funktioner.

Heldigvis viser forskning, at du ved hjælp af motion ikke alene kan udvikle din kreativitet, indlæring og hukommelse, men også på længere sigt forebygge depression og andre psykiske og fysiske lidelser, herunder hjernesygdomme som alzheimers og demens. Og det er aldrig for sent at komme i gang: Begynder du allerede i dag, kan du få en sund og veltrænet hjerne i resten af dit liv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Motioner din hjerne
Undertitel Din mentale pensionsopsparing
Forfatter Charlotte Toftgaard Søderberg
Sider 205
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-93867-44-4

Om forfatter

Charlotte Toftgaard Søderberg

Charlotte Toftgaard Søderberg, f. 1966, uddannet cand.scient. i idræt og psykologi, motivationscoach, biopat og scuba-instruktør. Charlotte har, siden hun var 15 år, haft motion inden for en lang række sportsgrene som en fast del af sit liv. Naturen har en evig tiltrækningskraft, så meget af hendes motions- og sportsliv har foregået i løbesko, på mountainbike, i havkajak eller på vandreture. I dag dyrker hun styrketræning og terrænløb næsten dagligt året rundt. I mange år har Charlotte arbejdet med at inspirere andre til motivation, mod og handling, så de gør deres tanker og ønsker til virkelighed. Det gælder især inden for deres arbejde, karriere og livsstil.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.