Kroniske smerter - Læg smerterne på hylden - Muusmann Forlag

Læg smerterne på hylden

Afhjælp og mindsk dine kroniske smerter

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Meget anvendelig som opmuntring og motivation, hvis man er smertepatient.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Kroniske smerter er, ligesom alle andre kroniske sygdomme, noget, der påvirker hele tilværelsen; i hjemmet, på arbejdspladsen og i fritiden. Mange menneskers viden om smerte er desværre forældet, og derfor kan det være svært at forstå, hvordan humør, adfærd og smerter hænger uløseligt sammen.

Lotte Heise har selv haft smerter, siden hun var i starten af 20’erne. Sammen med smerteekspert Morten Høgh ønsker hun med denne bog at hjælpe folk med kroniske smerter på vejen mod bedring og samtidig hjælpe pårørende til at forstå, hvad det vil sige at leve med kroniske smerter.

Bogen beskriver Lottes oplevelser af et liv med smerter, suppleret med den nyeste viden fra smerteforskningen samt gode råd til alle smerteramte. Der er ingen udløbsdato på kroniske smerter, men der findes løsninger! Du kan selv gøre meget for at afhjælpe og mindske smerterne. Det gælder også, selvom du har haft ondt i årevis. Med andre ord viser Lotte og Morten vejen til at lægge smerterne på hylden!

“Det ville være dejligt at finde en form for ‘smertefællesskab’, for det har jeg tit savnet gennem mine 40 år med smerter. Det er mit inderligste ønske, at denne bog, der er til alle os, der har lyst til at skrige ‘AV!’ mange, mange gange om ­dagen, måske kan hjælpe læseren til at føle sig mindre plaget, mindre alene og MERE forstået!”
– Lotte Heise

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Læg smerterne på hylden
Undertitel Afhjælp og mindsk dine kroniske smerter
Forfatter Lotte Heise, Morten Høgh
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2020
ISBN 978-87-93951-79-2

Om forfatter

Lotte Heise

Lotte Heise (født 1959) er entertainer, foredragsholder og radiovært i Danmarks Radio. I 2017 havde hun 30-års jubilæum med sine solo-optrædener over hele Danmark og udlandet. Lotte er bogstavelig talt født til opera. Hendes mor havde nemlig veer til Wagners Die Walküre. Ofte rejser Lotte langt for at høre en opera, og hun har været guide på mange operarejser til bl.a. Wien, Hamborg og Dresden. Lotte har i mange år været vært på operaprogrammet BRAVO på DR P2, hvor hun med kyndig hånd fører trænede om utrænede operalyttere igennem operaens vilde, magiske verden.

Morten Høgh

Morten Høgh, ph.d. (født 1973) er fysioterapeut (FysioDanmark Aarhus) og smerteforsker (Aalborg
Universitet) samt underviser i smerte- og neurovidenskab i ind- og udland. Han er medforfatter på adskillige lærebøger og videnskabelige artikler og har siddet i flere arbejdsgrupper i bl.a. Sundhedsstyrelsen. Morten brænder for at nedbryde myter om kroniske smerter og derigennem gøre behandlingen bedre for dem, der lider af denne sygdom.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.