Læs om hjernerystelse - Superkost til hjernerystelser - Muusmann Forlag

Superkost til hjernerystelser

Forstå din hjernerystelse og kostens betydning for helbredelse.

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

“Skidesjovt at lave mad nu igen – og så er det nemt selv med en hjernerystelse. Jeg er SÅ glad for at jeg fik øjnene i den retning. Fik meget hurtigt efter jeg startede på denne kost betydeligt mere energi og blev mere stabil. Hurra for Charlotte og den verden hun åbner gennem sin bog og sin vejledning.”

“Jeg har igen kontrol i mit liv, og det har højnet min livskvalitet til et niveau, som jeg ellers ikke troede muligt efter min hjernerystelse. TAK.”

“Hvor er det en skøn bog! Læst med en hjernerystelsesramts øjne, så er informationen ‘spot on’ og lige det man har brug for at vide. Ikke overvældende lange forklaringer, som man kører træt i, efter 4 linjer. Sikke en fin bog.”

Om bogen: 

Alle kender til, at man kan få en hjernerystelse, og at det kræver ro og hensyn for at komme sig. Men de færreste ved, at maden, vi spiser, er en nøglefaktor, når man gerne vil hjælpe sin rystede hjerne på vej til at fungere normalt igen. Via kosten kan man selv gøre en stor forskel.

Naturopath Charlotte Lillegaard Petersen, der selv har været igennem to hjernerystelser, giver her en detaljeret vejledning i kostens betydning efter en hjernerystelse: Kosten skal være hjernevenlig, dæmpe inflammation, give et stabilt blodsukker, dæmpe de skadelige frie radikaler, der frigives ved ulykken, og støtte fordøjelsen.

Bogen kommer tæt på virkeligheden for hjernerystelsespatienter med information, casehistorier og opskrifter og tips til alle dagens måltider. Patienten mødes i øjenhøjde med motivation og inspiration til, hvorledes kosten kan gribes an på trods af belastende symptomer som træthed, kvalme, hovedpine m.v. Pårørende må også meget gerne læse med og deltage i projektet. Kosten er sund, så alle kan spise med.

Det er aldrig for sent at gå i gang med en hensigtsmæssig kost. Har man gamle skader, kan det stadig godt svare sig at ændre sin kost, og det er muligt at få forbedringer selv efter lang tid. Derfor henvender bogen sig til alle, som har problemer efter en hjernerystelse.

Bogens lækre opskrifter er skabt af Sabine Murati.

”Bogen her giver en unik og klar information om vejen videre fra hjernerystelse ved at inkludere solid ernæringsviden. Præcist og enkelt, lige hvad man har brug for – og ikke mindst kan overskue – med en hjernerystelse i bagagen.”
Speciallæge, Functional Medicine Practitioner og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Superkost til hjernerystelser
Undertitel Forstå din hjernerystelse og kostens betydning for helbredelse.
Forfatter Charlotte Lillegaard Petersen
Sider 129
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2017
ISBN 978-87-93430-76-1

Om forfatter

Charlotte Lillegaard Petersen

Naturopath, foredragsholder og forfatter til en bog om whiplash. Hun har flere hjernerystelser i bagagen og ved, hvad hun skriver om, både med den faglige viden som naturopath såvel som sine personlige erfaringer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.