Permasund mad til din kloge krop - Muusmann Forlag

Permasund mad til din kloge krop

Cellernes magi til det bæredygtige og selvhelbredende liv

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

“Cecilies bog hjælper mig med at huske alt det hun har vist mig. Jeg kan bruge det som et opslagsværk, et inspirationsværk og en påmindelse om, at den rigtige mad tilberedt på en god måde kan gøre min krop glad.”

Om bogen:

Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gennem vaner, tanker og kost, har alle indflydelse på dit helbred og din livskvalitet. Men din krop er faktisk kodet til at helbrede sig selv, hvis du giver den mulighed for det.

Bogen tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg.

Via bogen kan du mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem. Tankerne er hjernens sprog, følelserne er hjertets sprog – tilsammen udgør de en overbevisning, der er med til forme dit liv.

Bogen er delt op i tre dele:
– Introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen – herunder Cecilies egen historie. Der er også en kort intro til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TCM), kraniosakral-terapi og akupunktur.
– En mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer. En lang række forslag til diæter, herunder ketogendiæt, nikkelfattig diæt, SCD-diæt, LCHF-diæt, diæt med fokus på lavt stofskifte og Low fodmap.
– Bogen afrundes med opskrifter. Her er også patienters historie og en dokumentarisk gennemgang af ketogendiæt i praksis.

En bog, der giver liv, sundhed, velvære, energi og et kærligt spark i rumpetten.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Permasund mad til din kloge krop
Undertitel Cellernes magi til det bæredygtige og selvhelbredende liv
Forfatter Cecilie Lemke
Sider 228
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse December 2019
ISBN 978-87-93679-11-5

Om forfatter

Cecilie Lemke

Cecilie er uddannet kraniosakral-terapeut, fysiurgisk massør, akupunktør og har studeret traditionel kinesisk medicin siden 2012. Hun er selvlært billeddannelsesterapeut og har lavet selvstudier i kvantefysik, epigenetik, biodynamisk landbrug og permasundhed. Cecilie – eller Sille, som de fleste kalder hende – har været behandler siden 2001. Bogen er udviklet på baggrund af 35 års erfaringer fra eget liv samt hendes patienters liv og sygdomshistorie.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.