Permahave - Høst fra træerne - Muusmann Forlag

Høst fra træerne

Opskrifter fra den spiselige permahave

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Opskrifterne er superlækre og enkle at lave, og flere er genkendelige, da det blot er plantearten, der er skiftet ud.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse 

 

40 træer med spiselige egenskaber er omdrejningspunktet for denne inspirerende bog, der viser, hvordan man kan anvende høsten fra træerne i lækre retter.

Bogen guider dig til at høste frugterne fra træerne i haven og bruge dem i enkle opskrifter til dagligt brug. I stedet for at inkludere almindelige frugt­ træer, fokuseres der på mindre kendte træer med spiselig frugt, nødder, blade, saft eller andre dele.

Der findes mange forskellige træer, vi kan plante i vores haver, i landbruget og i frugtplantager. På grund af klimaforandringer er det nu blevet meget vigtigere end før at overveje et mere forskelligartet udvalg af træer til ha­ven. Plantediversitet er en af de vigtigste måder, hvormed vi kan gøre vores haver eller landbrugssystemer mere modstandsdygtige over for ændringer i klimaet.

Bogen hviler på forfatterens egne erfaringer med i mange år at have dyrket flere specielle træer og have afholdt kurser i at tilberede høsten. Hvis du har besluttet at skabe en spiselig permahave, er det naturligvis essentielt, at de mange nye planter og træer kan indarbejdes i det daglige liv. Sådan trives haven og gartneren bedst – nemlig i symbiose med hinanden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Høst fra træerne
Undertitel Opskrifter fra den spiselige permahave
Forfatter Birgit Rothmann
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 288
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-93951-68-6

Om forfatter

Birgit Rothmann

Uddannet lærer og skolebibliotekar og har i mange år arbejdet som lærer, undervisningskonsulent og international koordinator på en række projekter i udlandet. Birgit er født og opvokset på en planteskole i Midtjylland og har i over 40 år fungeret som havekonsulent i fritiden. På en tur til La Gomera i 2010 opdagede hun permakulturen og blev straks bidt af tankerne bag. Har siden taget International Permakultur Designkursus og arbejder i dag med udbredelse af permakultur og design af skovhaver.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.