Skab habitater til vilde bier - Muusmann Forlag

Skab habitater til vilde bier

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

De vilde bier er gået drastisk ned i antal og forsvinder med stor hast – og det er vores skyld. Bier er vigtige bestøvere, som er med til at sikre store dele af den plantediversitet, vi er omgivet af, og meget af den mad, vi spiser hver dag. Det største problem for vores insekter er, at vi har taget deres levesteder fra dem. Dem må vi genskabe, så bierne kan finde mad og uforstyrrede redepladser. Denne bog giver gode råd til nogle praktiske tiltag, der kan øge mangfoldigheden og få flere bier til at flytte ind i vores haver.

Undervejs får du kendskab til forskellige arter af vilde bier, deres levevis, levesteder, generelle behov og ikke mindst, hvilke træer, buske og blomster der kan skaffe dem føde i hele sæsonen. Dertil kommer udførlige anvisninger på, hvordan du skaber både morsomme og gavnlige habitater til de vilde bier. Overraskende for mange trives de vilde bier også i bymiljøer, så byboere kan ligeledes være med til at hjælpe bierne i byhaver, på altaner og små grønne områder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Skab habitater til vilde bier
Forfatter Birgit Rothmann
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 177
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2023
ISBN 978-87-94258-52-4

Om forfatter

Birgit Rothmann

Uddannet lærer og skolebibliotekar og har i mange år arbejdet som lærer, undervisningskonsulent og international koordinator på en række projekter i udlandet. Birgit er født og opvokset på en planteskole i Midtjylland og har i over 40 år fungeret som havekonsulent i fritiden. På en tur til La Gomera i 2010 opdagede hun permakulturen og blev straks bidt af tankerne bag. Har siden taget International Permakultur Designkursus og arbejder i dag med udbredelse af permakultur og design af skovhaver.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.