Spiselige stauder

Fra jord til bord

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Bogen er god inspiration. Den er nem at gå til og når du først har fået blod på tanden og smagt på din have, kan det være vanskeligt at stoppe.”

Kulturinformation, ✮✮✮✮

 

Vi kender stauder som smukke blomster i haven, men faktisk kan mange af dem spises og give både sundhed, farver og spændende smag til vores tallerkener. At dyrke spiselige stauder er desuden en god og sjov måde at lave klimavenlige og bæredygtige fødevarer, som også er til glæde for havens mange insekter.

Du lærer her, hvordan du får den nemmeste og smukkeste staudehave, og hvordan du kan tilberede lækre måltider af dine egne stauder. Spisestaudernes verden lukkes op ved hjælp af 20 smukke, hårdføre og velsmagende stauder, du kan sætte i din egen have. Du får anvisninger til, hvordan de passes, men også hvordan du undgår alt for meget havearbejde, så du har tid til at nyde høsten og måltiderne i stedet. Med hver staude følger gode, enkle opskrifter til inspiration.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Spiselige stauder
Undertitel Fra jord til bord
Forfatter Anette Hougaard Nielsen
Sider 144
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2023
ISBN 978-87-94258-81-4

Om forfatter

Anette Hougaard Nielsen - Spiselige Stauder - Muusmann Forlag

Anette Hougaard Nielsen

Anette Hougaard Nielsen er geolog og ph.d. i geografi og har skrevet en række artikler om klima, natur og miljø, både almene og videnskabelige. Anette Hougaard Nielsen har en baggrund fra økologisk landbrug helt tilbage fra opstarten af økologien i 1980’erne, og hun driver i dag mikrogartneriet Spiselige Stauder i Århus samt Hjemdal Skovhave ved Randers Fjord. Hun har desuden holdt kurser om naturemner og har medvirket til vurdering af naturkvalitet, naturrestaurering og paragraf 3-områder i Danmark.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.