Yogapraksis - Yoga med omtanke - Muusmann Forlag

Yoga med omtanke

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Fin og inspirerende bog, hvor forfatterens personlige fortælling og udvikling spiller sammen med yogaens teori og praksis .” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

De fleste kender yoga som effektive fysiske øvelser, der udføres på en måtte, og som giver en stærk og veltrænet krop. Men yoga er meget mere end det. Der er forskellige yogaformer, og yoga påvirker langt mere end bare kroppen. Yoga bygger på en oldgammel livsfilosofi, og den visdom kan vi tage med både i vores yogapraksis og i resten af tilværelsen. Der er så meget mere at hente i denne populære motionsform end bare øvelser på en måtte.

Bogen giver en indføring i forskellige yogaformer, så læseren bliver i stand til at finde netop den stilart, der passer til hans eller hendes liv lige nu. Bogen viser og forklarer typiske programmer for iyengar-yoga, ashtanga-yoga og yin-yoga og giver redskaber til, hvordan man kan få mere ud af sin yogapraksis. Der introduceres desuden metoder til meditation og vejrtrækningsøvelser, som man kan gå i gang med med det samme.

Den erfarne yogaudøver kan få udfordringer, indsigt og filosofiske tankeeksperimenter. Begynderen kan starte her med et overblik over yogastilarterne, en introduktion til stillingerne og den mest passende praksis – og forhåbentlig få appetit på mere.

Yoga med omtanke viser et yogaliv i pagt med naturen, med familiens rytme og med årstidernes skiften. Den giver muligheden for en yogapraksis, der ikke kun er til gavn for dig selv med en langt stærkere og mere velfungerende krop, men også giver dig medfølelse og menneskelighed. Det er yoga med omtanke. Det er en venlig væren i verden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Yoga med omtanke
Forfatter Kristine Skytte Glue
Sider 232
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-93867-96-3

Om forfatter

Kristine Skytte Glue

Kristine Skytte Glue er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling, har boet i Frankrig og i Syrien og har i mange år arbejdet med flygtninge og integration og desuden med demokratiudvikling i Jordan og Tunesien. I 2014 flyttede hun til Ærø, hvor hun driver en yogaskole, Ø-yoga, skriver, bader i havet året rundt, dyrker jorden og passer de mange menneskelige relationer i lokalsamfundet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.