Dyrk yoga med - Stå stærkt, vilde kvinde - Muusmann Forlag

Stå stærkt, vilde kvinde

Rejs dig med yoga, chakraer og energilinjer

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Yoga kan give os styrke til at overleve i et effektivt og patriarkalsk domineret samfund, hvor perfektion og ambition er det højeste mål. Men hvad hvis yoga oprindeligt var bevægelser skabt af kvinder?

Stå stærkt, vilde kvinde lærer os at se yoga som kvindefrigørelse. Den hjælper os til at stå frem som kvinder med stolthed over vores cyklus, vores særlige evner og egenskaber, i stedet for at pakke det væk og prøve at passe ind.

Du får dynamiske yogaprogrammer, yin-programmer, meditation i bevægelse samt mantrasang. Hvis vi kun bevæger os blidt, kan vi ikke bære børnene, hugge brænde og grave i jorden – men hvis vi kun bevæger os kraftfuldt, brænder vi ud. Lad os stå frem med den fulde balance, med hårdt og blidt, nænsomt og klogt, så vi kan finde kreativitet, mod, omsorg, styrke og hvile.

Bogen undersøger sammenfald mellem chakraerne som energicentre og meridianbaner som energilinjer i kroppen. Den giver en samlet forståelse, der inddrager den kvindelige krop og psyke og de forskellige faser, en kvinde bevæger sig igennem i løbet af en måned og gennem et helt liv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Stå stærkt, vilde kvinde
Undertitel Rejs dig med yoga, chakraer og energilinjer
Forfatter Kristine Skytte Glue
Sider 193
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2022
ISBN 978-87-94155-06-9

Om forfatter

Kristine Skytte Glue

Kristine Skytte Glue er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling, har boet i Frankrig og i Syrien og har i mange år arbejdet med flygtninge og integration og desuden med demokratiudvikling i Jordan og Tunesien. I 2014 flyttede hun til Ærø, hvor hun driver en yogaskole, Ø-yoga, skriver, bader i havet året rundt, dyrker jorden og passer de mange menneskelige relationer i lokalsamfundet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.