Ansigtsyoga - Muusmann Forlag

Ansigtsyoga

Opstrammende ansigtsøvelser og inspirerende tips

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Opstrammende ansigtsøvelser og inspirerende tips til at stråle indvendigt og udvendigt.

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor al træning, som du har prøvet, altid stopper, når det når til halsen? Eller spekuleret over, hvorfor traditionel yoga beroliger sindet, toner kroppen, men glemmer ansigtet? Leder du efter en naturlig måde at føle dig yngre og sundere på?

Med Danielle Collins revolutionerende ansigtsyoga får man en naturlig og praktisk metode til at fremstå sund, glad, strålende og ungdommelig. Helt grundlæggende er det en kombination af ansigtsøvelser og massage, akupressur og afslapningsteknikker, som er specielt designede til at løfte, opstramme, udglatte og afspænde ansigtet, så du får en sundere, fastere og strålende hud. Foruden et generelt forbedret velvære.

Bogen guider dig til, hvordan, hvorfor og hvornår du skal anvende ansigtsyoga, og giver dig alle de nødvendige redskaber til at implementere disse teknikker i din hverdag. Metoden kræver kun 5 minutter om dagen, så det kunne ikke være lettere at komme i gang. De praktiske ansigtsøvelser kombineres desuden med inspirerende livsstilstips, heriblandt hudpleje.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ansigtsyoga
Undertitel Opstrammende ansigtsøvelser og inspirerende tips
Forfatter Danielle Collins
Sider 170
Format 140 x 170 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2020
ISBN 978-87-93867-37-6

Om forfatter

Danielle Collins

Danielle Collins er ledende ekspert inden for ansigtsyoga, bedstsælgende forfatter og yoga-, ernærings- og velværecoach. Hun står bag ”Danielle Collins’ ansigtsyoga-metode” og tilbyder kurser rundt omkring i verden. Der er 500 trænere på verdensplan, der underviser i denne metode.

Danielle Collins er den førende ekspert på området, og hendes bog er allerede før udgivelse solgt til udgivelse på 7 sprog.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.