Løb igen - Muusmann Forlag

Løb igen

Lær at løbe uden gener fra morkroppen

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Sådan løber du uden gener fra din morkrop 

Har du opgivet dine løbeture, efter du har fået børn, fordi løb føles tungt og træls? Giver løb smerter i knæ eller ryg? Sætter tyngdefornemmelse i underlivet eller urinlækage en stopper for din løbeglæde? Så kan denne bog hjælpe dig!
  • Den kernevenlige løbeteknik, du lærer i denne bog, afhjælper stress- inkontinens, tyngde i underlivet og smerter i bl.a. hofter, lænd og knæ.
  • Simple justeringer i din løbeteknik nedsætter belastningen af kroppen markant og fyrer op for din krops naturlige stødabsorbering.
  • Specifikke øvelser for mave, ryg, hofter og bækkenbund (kaldet tørtræ- ning) overføres direkte til et flyvende løb uden gener fra morkroppen.
  • Alle kan være med! Også selvom det er flere år siden, du fik børn.
Den kernevenlige løbeteknik hjælper kvinder, som har født, til at blive flyvende løbere. Teknikken er udviklet af personlig træner Thora Bjørn fra Superfit Mor:
“Målet med denne nye tilgang til løbetræning for kvinder er ikke nødvendigvis, at man skal kunne løbe et maraton. Målet er frihed til at bevæge sig, som man har lyst til, uden at tisse i bukserne, uden tyngde i underlivet og uden at føle sig som en tung sæk kartofler, når man løber. Med enkle justeringer i måden, du løber på, bliver løb igen ubesværet og en fornøjelse.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Løb igen
Undertitel Lær at løbe uden gener fra morkroppen
Forfatter Thora Bjørn
Sider 200
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2023
ISBN 978-87-94360-79-1

Om forfatter

Thora Bjørn - Løb igen - Muusmann Forlag

Thora Bjørn

Thora Bjørn er personlig træner, cand.mag., iværksætter og kvinden bag Superfitmor.dk, Danmarks første online træningscenter for kvinder, der har født. Hun er specialist i efterfødsels-træning med særligt fokus på delte mavemuskler. Med over 16.000 aktive deltagere på Superfit Mors træningsprogrammer som fx Flad Mave Online og Superfit Bækkenbund har Thora rigtig godt fat i målgruppen og ved, hvilke udfordringer den står overfor. Thora er mor til
to børn, og hendes personlige erfaringer med svære fødselsskader gav afsættet til at skabe den nye, kernevenlige tilgang til løbetræning, der præsenteres i Løb igen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.