Træn med glæde

Find og fasthold motivationen til at træne

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

Vi ved alle, at træning er godt for det hele. Hvis motion var en pille, ville vi helt sikkert spise den! Så let går det ikke – vi må i gang med at bevæge kroppen, og dér er det afgørende med den gode motivation.

I denne bog ser journalist og forfatter Mette Birk Jensen nærmere på, hvordan vi finder og fastholder motivationen til at træne. Med udgangspunkt i de ganske almindelige mennesker, som hun møder i kraft af sit arbejde som træner, og som vi alle kan relatere til, ser hun nærmere på den seneste forskning i motivation og kommer med gode råd til, hvordan vi kan vende træning til noget positivt og gøre det til en integreret del af vores hverdag. Endda uden at det bliver en sur pligt.

Der er ingen løftede pegefingre, men masser af kærlige indspark i bogen, for det handler nemlig om at træne med glæde. Og det er noget, vi alle kan lære med de rigtige redskaber!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Træn med glæde
Undertitel Find og fasthold motivationen til at træne
Forfatter Mette Birk Jensen
Sider 133
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2021
ISBN 978-87-94086-69-1

Om forfatter

Mette Birk Jensen

Mette Birk Jensen, 52 år, er personlig træner, foredragsholder og forfatter. Hun har boet og arbejdet det meste af sit liv i udlandet men vendte tilbage til Danmark i 2020, hvor hun i dag driver virksomheden masterrunning.dk. Her underviser hun i bl.a. pilates og styrketræning og coacher løbere på alle niveauer ud fra sin personlige tilgang som er, at træning skal være noget, vi gør med glæde og ikke af pligt.
Mette har arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver i en længere årrække, men det var interessen for en aktiv livsstil og særligt løbet, som gradvist fik det primære fokus i karrieren. I dag er Mette en passioneret ultraløber med en række ekstreme løb på CV’et.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.