Ultraløb for alle

Begyndere, rutinerede og elite

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Anbefalelsesværdig og inspirerende læsning til dem, der vil løbe langt.”
– Lektørudtalelse, DBC

Flere og flere ønsker i dag at begive sig ud over den klassiske maratondistance for dermed at kalde sig ultraløber. Alligevel betragter mange stadig sportsgrenen med en blanding af respekt og mistro.

Med Ultraløb for alle gør forfatterne, som selv er erfarne ultraløbere, op med myten om, at man skal være af en helt særlig støbning for at løbe ultraløb. De viser, at med den rette tilgang til træningen kan alle, mænd som kvinder, uanset niveau og uanset alder, finde glæde i en sport, som har utroligt meget at byde på. Hele livet.
I denne bog bliver du taget i hånden og guidet igennem træningen, den fysiske såvel som den mentale. Du bliver rådgivet om skadesforebyggelse, kost, udstyr og motivation og får konkrete eksempler på løbsstrategier og træningsplaner for de forskellige ultradistancer, fra 50 km til multidagsløb.
Bogen er således en grundbog og et absolut ‘must’ for alle løbere, uanset niveau, der ønsker en grundig og sikker indføring i ultraløb.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ultraløb for alle
Undertitel Begyndere, rutinerede og elite
Forfatter Jesper Kenn Olsen, Mette Birk Jensen
Sider 176
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2022
ISBN 978-87-94258-48-7

Om forfatter

Jesper Kenn Olsen Ultraløb for alle Muusmann Forlag

Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen er som rekordindehaver og mangeårig træner for det danske ultralandshold én af de mest velrenommerede kapaciteter inden for ultraløb i Danmark og internationalt. Jesper er forfatter til bøgerne Jorden rundt i løb samt Kunsten at ville om hans to løbende jordomrejser, der vakte opmærksomhed både i Danmark og i udlandet.

Mette Birk Jensen

Mette Birk Jensen, 52 år, er personlig træner, foredragsholder og forfatter. Hun har boet og arbejdet det meste af sit liv i udlandet men vendte tilbage til Danmark i 2020, hvor hun i dag driver virksomheden masterrunning.dk. Her underviser hun i bl.a. pilates og styrketræning og coacher løbere på alle niveauer ud fra sin personlige tilgang som er, at træning skal være noget, vi gør med glæde og ikke af pligt.
Mette har arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver i en længere årrække, men det var interessen for en aktiv livsstil og særligt løbet, som gradvist fik det primære fokus i karrieren. I dag er Mette en passioneret ultraløber med en række ekstreme løb på CV’et.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.