Ultraløb, ledelse og udvikling - Muusmann Forlag

Ultraløb, ledelse og udvikling

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Egentlig havde Henrik fortalt sig selv, at han var for gammel til at løbe langt. Det seneste maraton havde han knap været i stand til at gennemføre, og han besluttede derfor, at det var på tide at stoppe med at løbe så langt. Men man skal passe på med at fortælle sig selv, hvad man ikke kan. Mindre end 3 år senere stod han klar i Sydfrankrig og begyndte en lang løbetur mod Danmark. Det var en løbetur på 1.800 km, gennem 4 lande, og da den skulle gennemføres på en måned, var Henrik klar over, at han ville blive udfordret både fysisk og mentalt som aldrig før.

Følg Henrik på den udfordrende, krævende og fantastiske tur mod Danmark, hvor han kæmper sig igennem både hedebølge og sygdom for til sidst at afslutte løbeturen i Roskilde. En løbetur, der ikke bare ændrede Henrik som person, men også satte sig dybe spor i relationerne til de mennesker, der hjalp ham på vej, og skabte nye erkendelser i livet.
Henrik hentede inspiration til løbeturen fra sine 25 års erfaringer med at udvikle ledere og teams. I bogen kombineres løbeturen derfor med et væld af ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger, ligesom der fokuseres på, hvordan vi mennesker generelt set kan udvikle os.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ultraløb, ledelse og udvikling
Forfatter Henrik Elsig Andersen
Sider 181
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2023
ISBN 978-87-94360-09-8

Om forfatter

Henrik Elsig Andersen - Ultraløb, ledelse og udvikling - Muusmann Forlag

Henrik Elsig Andersen

Henrik Elsig Andersen er en af Danmarks mest anerkendte erhvervspsykologer og har arbejdet med leder- og teamudvikling gennem de sidste 25 år, hvoraf de sidste 15 år ofte har været med fokus på topledelse. I en alder af 53 år kastede forfatteren sig over ultraløb. Uden at have været nogen god eller hurtig løber fandt han et talent for ultraløb og gav sig selv den ultimative udfordring: at løbe fra det sydvestlige Frankrig retur til Danmark på en måned.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.