KLAR

Fra overlevelsesstrategier til iværksætterstrategier

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Pernille var kun fem år gammel, da hun ved et tilfælde overhørte sin mor sige: ”Det er småt med pengene, og jeg føler ikke, jeg har råd til at forsørge os ordentligt.” Det var i dette øje­blik, at Pernille besluttede sig for at gøre alt, hvad hun kunne, for at hjælpe sin mor med at skaffe penge.

Denne afgørende begivenhed såede også kimen til en ekstraordinær karriere som Danmarks ubestridte influencerdronning. De overlevelses­strategier, som hun udviklede gennem sin op­vækst, har dannet grundlag for de knivskarpe og brugbare iværksætterstrategier, der har skabt Pernilles succes og gjort hende til millionær.
KLAR er ikke blot en bog om iværksætte­ri og influencermarketing – det er fortællingen om en spændende kvindes liv og hendes utrolige rejse mod succes. Men succes er mere end penge, og Pernille de­ler også sine tanker og giver råd til den videre rejse mod at blive et helt menne­ske gennem meditation og breathwork.
Lad Pernille Lotus’ ærlighed og autentici­tet guide dig til at forfølge dine egne drøm­me og skabe et smukt liv – i business som privat. “Alle de hårde ting, jeg har kæmpet med, giver mening, hvis jeg får lov til at inspi­rere andre via min historie.”

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel KLAR
Undertitel Fra overlevelsesstrategier til iværksætterstrategier
Forfatter Pernille Lotus
Sider 189
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2023
ISBN 978-87-94441-04-9

Om forfatter

Pernille Lotus - Klar - Muusmann Forlag

Pernille Lotus

Pernille Lotus er mor til to børn samt en bonussøn og direktør for WeAreCube, et af Danmarks førende markedsføringsbureauer for influencere.
Firmaet blev i 2021 købt af den svenske koncern Gigger Group til 55 mio. kr., hvilket gjorde Pernille og businesspartneren Rasmus Kolbe, ”Lakserytteren”, til millionærer. Pernilles virksomhed er kendt for at være first mover på platformen Instagram, hvor de to partnere tilsammen i dag har over 100K følgere.
Pernille har medvirket i dokumentaren Stories for Millioner (DR 2022) og Viljen til Succes (Lorry 2022). Hun var key note speaker på Dansk Erhvervs e-handelskonference i 2022.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.