Fremtidens bestyrelse - Muusmann Forlag

Fremtidens bestyrelse

En praktisk håndbog i bestyrelsesarbejde version 2.0

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Mangler du inspiration eller unikke værktøjer til at drive en virksomhed eller bestyrelse til endnu mere succes? Har du svært ved at få styr på strategiske valg, mestre krisehåndtering eller være omstillingsparat?

Fremtidens bestyrelse er et opslagsværk, en inspirationskilde og en hjælp til at opnå mere succes og bedre medarbejderkultur i en virksomhed el­ler bestyrelse. Den henvender sig både til nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer samt til dig, der refererer til bestyrelser eller driver selvstændig virksomhed. Bogen indeholder gode værktøjer til at gøre dig i stand til at udfylde rollen som ”fremtidens bestyrelsesmedlem”. Du vil få en dybdegående forståelse af det juridiske ansvar, økonomi og forsikringsfor­hold.

I bogen vil du møde medforfattere, som vil give dig viden om det moder­ne bestyrelsesarbejde, der fokuserer på stigende globalisering og digita­lisering, bæredygtige forretningsmodeller samt iagttagelse af FN’s Ver­densmål. Du vil derudover få en grundig indføring til regnskabsforståelse og risikostyring. Bogen behandler desuden bestyrelsens indbyrdes roller herunder kompetencer, personlighedstyper og det strategiske arbejde i ledelsen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Fremtidens bestyrelse
Undertitel En praktisk håndbog i bestyrelsesarbejde version 2.0
Forfatter Jackie Phillip
Sider 168
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2021
ISBN 978-87-93951-81-5

Om forfatter

Jackie Phillip

Jackie Phillip er uddannet advokat ved Philip & Partnere (Bech­Bruun) og var i en årelang peri­ode beskæftiget i dette Danmarks største advo­katfirma. Ud over at rådgive små og mellemstore virksomheder i erhvervsret er Jackie Phillips spidskompetence netop at rådgive ledelser i spændingsfeltet og dialogen mellem direktion og bestyrelse. Han etablerede Jackie Phillip & Co. Advokatfirma i 2010, og kontoret har sin egen bestyrelsesuddannelse, BOARD INSTITUTE, kendt som Danmarks bedste bestyrelsesuddannelse.
Læs mere om uddannelsen her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.