Freelancer - Muusmann Forlag

Freelancer

En kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Hvordan er livet virkelig, når man er freelancer? Hvordan skaber man harmoni i en travl hverdag? Og hvordan holder man motivationen i top i svære perioder? Freelancejournalist, iværksætter og rejseblogger Regitse Cecillie Rosenvinge giver et indblik i sin hverdag som freelancer og fortæller samtidig sin egen historie – bl.a. om hvordan hun traf et valg, der ændrede hendes liv for altid.

FREELANCER henvender sig særligt til kvindelige freelancere og selvstændige, som ønsker at skabe balance og harmoni i en hverdag præget af mange forskellige arbejdsopgaver. Det er en inspirationsguide til dem, der går med en freelancer i maven, og til dem, der allerede har taget springet.

Med denne bog får du inspiration til at leve dit drømmeliv, og til hvordan du giver slip og tager fat på et helt nyt kapitel – med alt, hvad du bør overveje, før du vælger den frie livsstil.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Freelancer
Undertitel En kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv
Forfatter Regitse Cecillie Rosenvinge
Sider 168
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2018
ISBN 978-87-93575-44-8

Om forfatter

Regitse Cecillie Rosenvinge

Regitse er freelancejournalist, iværksætter og mor. Hun er stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler samt bureauet Room22, der producerer content til hoteller. Derudover er hun uddannet Life Mastery Coach og Mind & Spirit Mentor. Læs mere på www.thecopenhagentraveler.com.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.