Flyt dig - Muusmann Forlag

Flyt dig

Hvis du ønsker en forandring

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Rigtig fornuftig, empatisk og praktisk anlagt selvhjælpsbog, hvor forfatterens erklærede spirituelle grundlag ikke fremgår. Dette samt et flydende, letlæst sprog øger bogens anvendelighed til bred gruppe af læsere.” – Bibliotekernes anmeldelse

Har du oplevet kriser eller udfordringer i dit liv? Så er du ikke alene. Denne bog er til dig, som er klar til at bruge dine livskriser og udfordringer som vendepunkter i dit liv. Bogen er en guide, som du på egen hånd kan anvende på din udviklingsrejse mod at blive klogere på dig selv.

I bogen bliver du introduceret til syv faser, som du skal igennem for at bruge din aktuelle situation til et aktivt vendepunkt i dit liv. Det vil kræve både tid, mod og vilje at komme styrket og klogere igennem det, du kæmper med. Men på den anden side venter et liv i større kærlighed, livsglæde og indre lederskab.
Hver af de syv faser bliver beskrevet ved hjælp af teori, personlige fortællinger, refleksionsspørgsmål og konkrete øvelser. Du får hjælp til at transformere dine ubevidste mønstre og overlevelsesstrategier, der holder dig tilbage fra at leve et autentisk liv. Det er i mødet med dig selv, at du bliver sat fri til at leve som den, du er.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Flyt dig
Undertitel Hvis du ønsker en forandring
Forfatter Pia Felding
Sider 166
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94360-82-1

Om forfatter

Pia Felding - Flyt dig - Muusmann Forlag

Pia Felding

Pia Felding (født 1964) har i mere end 25 år arbejdet som psykospirituel mentor i sin klinik i Ordrup. Hun arbejder sammen med sine klienter om at forene det emotionelle, fysiske og spirituelle ved hjælp af gestaltterapeutiske metoder og mere holistiske behandlingsformer. Hun har et væld af uddannelser bag sig, herunder clairvoyance, kanalisering, regressionsterapi, hypnoseterapi, thetahealing, tarot, reiki-healing og samtaleterapi. Desuden er hun foredragsholder og har deltaget i flere tv-programmer. Læs mere på www.piafelding.dk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.