Bøger til Mors dag - Muusmann Forlag

Bøger til Mors dag

 

Mors dag er lige rundt om hjørnet, og vi ved alle, hvor svært det kan være at finde den perfekte gave til moren i vores liv. Hos Muusmann har vi gjort det nemt for dig. Vi har lavet en gaveguide til Mors dag med bøger til både den aktive, madglade, og selvudviklende mor. Forkæl en mor i dit liv med en god læseoplevelse som tak for alt det, hun gør. Du kan desuden få 20% rabat* på titlerne, når du bruger koden morsdag24 på vores webshop.

*Tilbuddet gælder t.o.m. d. 9. maj.

 


Bøger til den aktive mor

Når man er mor, kan man også være så mange andre ting. Mødre kan være aktive, kreative og talentfulde, og de følgende titler er med til at understøtte det. Der er bøger med inspiration til fysiske aktiviteter, til kreative udfoldelser, og til at drage ud i verden – med eller uden børn.

 

Tag f.eks. på eventyr på vandet og oplev naturen på en helt ny måde med vores guide til kanopadling, Kano. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde værdifulde tips og teknikker til at mestre kunsten at padle i kano. Fra valg af udstyr til sikkerhed og planlægning af ture, vil denne håndbog guide dig gennem alt, hvad du behøver at vide for at nyde alle de glæder, der er ved at padle i kano. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

Sy dine egne mesterværker – Skab unikke og funktionelle læder- og skindprodukter med vores sybog, Vi syr. Uanset om du vil lave gaver til din familie eller skabe personlige genstande til dit hjem, vil du finde inspiration og vejledning til at komme i gang. Med detaljerede opskrifter og trinvise instruktioner er denne bog perfekt til alle, der ønsker at udforske deres kreative side og skabe smukke ting med deres egne hænder. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre bøger med mor-egnede aktiviteter:

 • Papirblomster og vaser – Lav blomster af crepepapir. Læs mere HER.
 • Kvinder på sporet – Mountainbike er lig med unikke naturoplevelser, fællesskab og en alsidig træningsform for kvinder i alle aldre, uanset erfaring og fysisk form. Og vigtigst af alt, så er det sjovt. Læs mere HER.

 


Bøger til den madglade mor

Få ting samler folk som et godt måltid mad, og her er mange mødre altså superhelte. Man kan dog altid få brug for lidt inspiration og nye idéer. Netop derfor har vi samlet nogle bøger, der kan højne den næste brunch, fødselsdag eller hygge-middag til det næste niveau. Forkæl en mor på Mors dag med bøger, der kan hjælpe hende med kreativiteten i køkkenet.

Aftensmad

 

Når spørgsmålet “Hvad skal vi have til aftensmad?” dukker op, er der behov for nye smagsoplevelser. I Aftensmad til hverdag og weekend finder du over 120 opskrifter, der løfter din aftensmad til nye højder. Fra klassiske retter som boller i karry til spændende udenlandske livretter som thaisuppe og butter chicken. Denne moderne grundbog er perfekt til alle, der ønsker nemme og lækre opskrifter, der appellerer til både nybegyndere og de mere erfarne i køkkenet. Velbekomme! Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brødglæde

Hjemmebagt brød er ikke bare mad, det er også en kilde til hygge og nærvær. I Brødglæde deler forfatter Camilla Biesbjerg Markussen ud af sin passion for brødbagning og sine personlige opskriftsfavoritter. Med over 50 nemme opskrifter på alt fra lune brød og boller til saftige madbrød og sødt bagværk er denne bog perfekt til alle, der elsker at nyde den skønne duft og smagen af friskbagt brød. Så giv dig selv og din familie glæden ved hjemmebagt brød – det samler og skaber gode stunder! Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere titler med inspirerende opskrifter:

 • Chokoladehåndbogen – En guide til at håndtere chokolade, uanset din erfaring. Læs mere HER.
 • Airfryerfavoritter  – Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer. Og lidt til… Læs mere HER.

 


Bøger til den selvudviklende mor

Her er en samling bøger til Mors dag, der er til den mor, der ønsker at stå stærkere og hvile i sig selv og alt det, hun er. Her er både vejledning til at få styr på kvindekroppens cyklus, og hjælp til at få styr på klædeskabet. Der er desuden guides til at være sundere, både i krop og sjæl – så vores mødre kan holde længst muligt, dem kan du finde flere af på vores hjemmeside ved at klikke HER.

 

 

 

For mange kvinder kan cykliske problemer være en udfordring, der påvirker både krop og sind. Mange tror, at vi bare må lære at leve med det. Men alle disse symptomer er signaler fra kvindekroppen, der fortæller, at noget er i vejen. Ubalancer, som kan påvirkes med næring, nydelse og ved at give kroppen det, som den råber på. Vi har bare ikke lært at forstå kvindekroppens sprog. Før nu. CYKLUS – guide til kvindekroppens sprog lærer os at forstå og tolke vores krops beskeder gennem en sund cyklus.  Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har dit klædeskab brug for en opfriskning? Genopdag din garderobe giver dig metoder til at genopdage og genbruge dit tøj på nye og spændende måder. Fra at sammensætte lækre outfits til at skabe uendelige kombinationer med det tøj, du allerede ejer, vil denne bog inspirere dig til at opnå både stil og bæredygtighed uden at gå på kompromis. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere inspiration til en lettere, gladere hverdag:

 • Kvinde kend din økonomi – Viden er magt, og med denne uvurderlige guide sørger Sarah Ophelia Møss for, at du som kvinde kan stå stærkt i din økonomi. Læs mere HER.
 • KLAR – KLAR er ikke blot en bog om iværksætte­ri og influencermarketing – det er fortællingen om en spændende kvindes liv og hendes utrolige rejse mod succes. Læs mere HER.

 


Bøger til hende, der elsker haven

For mødre, der finder fred og glæde i haven, er der intet som en god havebog til at inspirere og vejlede dem i deres grønne oase. Fra blomsterbede til grøntsagsdyrkning og havepleje – en havebog er den perfekte gave til enhver, der elsker at fordybe sig i havens ro og blomsternes vækst. 

 

 

 

Vil du forvandle din have til et paradis af spiselige planter? I gang med spiselige bede er den ultimative guide til at dyrke flerårige, spiselige planter, der både beriger din have og dit køkken. Med konkrete opskrifter på 13 spiselige bede og råd om etablering, pleje og brug af planterne, vil denne bog bringe smag og liv til din have. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dahlia
Dyk ned i verdenen af smukke dahliaer med Dahlia passion. Denne bog er en hyldest til dahliaernes skønhed og en guide til at dyrke og nyde disse pragtfulde blomster i din egen have. Med inspiration fra erfarne dahliadyrkere og praktisk viden om dyrkning og brug af dahliaer, vil denne bog vække din passion for blomsterdyrkning og skabe farve og glæde i din have. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre bøger med inspiration til haven:

 • Sommerhushaver – Sommerhushaver – Den nye naturhave er et modsvar til de mange sommerhushaver med trimmede græsplæner og perfekt klippede hække. Læs mere HER.
 • Skab habitater til vilde bier – Denne bog giver gode råd til nogle praktiske tiltag, der kan øge mangfoldigheden og få flere bier til at flytte ind i vores haver. Læs mere HER.

 

 


Bøger til den første Mors dag

Til de kvinder, der nærmer sig deres første Mors dag, og som måske stadig venter på den lille ny. Disse bøger til mors dag giver dig vejledning til at komme godt igennem graviditeten og blive klar til det nye, lille væsen. Der er praktiske og hjælpsomme tips, men også underholdning og sjov, så mor kan blive klar både i krop og sind.

 

 

 

Hvis du er gravid og har brug for en god latter (og en delvis vejledning), så er Overlevelsesguide til gravide den perfekte bog for dig. Med humoristiske beskrivelser af de underlige ting, der kan ske under graviditeten, vil denne bog guide dig gennem graviditeten med et smil på læben. Fra mærkelige cravings til de pinlige spørgsmål, du ikke tør stille din læge – denne bog har det hele. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

For Maria var forældreskabet en kæmpe omvæltning, indtil hun opdagede kraften i hækling. Latter, leg & luftmasker er en hyldest til kreativiteten og glæden ved at være mor. Med ærlige og humoristiske beretninger om barslen og forældreskabet og 10 hækleopskrifter på alt fra veste til legetøj, vil denne bog inspirere dig til at finde roen og glæden i det nye liv som mor. Køb bogen HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre titler til den kommende mor:

 • Morgåder – En samling af ærlige, humoristiske og tankevækkende gåder om livet som mor. Læs mere HER.
 • 10 centimeter Lindrende teknikker til fødslen, der styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner. Læs mere HER.
Updating…
 • Ingen varer i kurven.