Mors dag - Muusmann Forlag

Mors dag

Mors dag header

Hos Muusmann har vi fundet en masse skønne bøger til mors dag, der i år falder på 14. maj. Forkæl en mor i dit liv med en god læseoplevelse som tak for alt det, hun gør.
Du kan desuden få 20% rabat* på udvalgte titler, når du bruger koden morsdag23 på vores webshop.

*Tilbuddet gælder t.o.m. d. 7. maj.

 


Bøger til den første Mors dag

Til de kvinder, der nærmer sig deres første Mors dag, og som måske stadig venter på den lille ny. Disse bøger til mors dag giver dig vejledning til at komme godt igennem graviditeten og blive klar til det nye, lille væsen. Der er praktiske og hjælpsomme tips, men også underholdning og sjov, så mor kan blive klar både i krop og sind.

 

Overlevelsesguide til gravide
Kvinder er verdensmestre i at dele alt – undtagen de mere mørke sider af graviditet og fødsel…

Det har i hvert fald været Mie Møller Storms oplevelse, og derfor har hun skrevet Overlevelsesguide til gravide, der med stor humor og en uformel tone tager dig på rundtur i alle aspekter af en graviditet.
Ikke fordi, du skal blive bekymret – men for at lade dig vide, at det nok skal gå alligevel, og at de underlige, klamme og ubehagelige ting ved en graviditet altså er helt almindelige.

Køb bogen HER.

 

 

 

 

Latter, leg & luftmasker
At være gravid kan være en spændende, men også svær tid. Der springer helt nye bekymringer op, og man skal pludselig forholde sig til at skabe et helt menneske.

Marie Buck Jensen tager os i Latter, leg & luftmasker med på sin egen barselsrejse, og viser hvordan hun hæklede sig til rette i rollen som mor.
Bogen giver dig 10 hækleopskrifter, samt et ærligt og humoristisk indblik i barsel og forældreskab.

Køb bogen HER.

 

 

 

 

Andre titler til den kommende mor:

  • Morgåder – En samling af ærlige, humoristiske og tankevækkende gåder om livet som mor. Læs mere HER.
  • 10 centimeter Lindrende teknikker til fødslen, der styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner. Læs mere HER.

 


Bøger til den aktive mor

Når man er mor, kan man også være så mange andre ting. Mødre kan være aktive, kreative og talentfulde, og de følgende titler er med til at understøtte det. Der er inspiration til fysiske aktiviteter, til kreative udfoldelser, og til at drage ud i verden – med eller uden børn.

 

Kvinder på sporet

Kvinder på sporet
Flere og flere kvinder kører mountainbike. Det er fællesskab, naturoplevelser og sjov, og så er det noget, alle kan være med til.

Kvinder på sporet introducerer dig til alle aspekter af at køre mountainbike. Du bliver guidet gennem alt fra valg af cykel og hvordan du passer den, til hvilket tøj, du skal have på, og hvordan du har børnene med. Der er desuden tips fra både psykolog og læge, så du kan få den bedste mulige tur.

Kvinder på sporet vandt prisen Bedste guidebog 2022.

Køb bogen HER.

 

 

 

Væv med Vivi

Væv med Vivi
Vævning skal være sjovt, men et traditionelt regelsæt kan hindre en begynder i rigtigt at komme i gang.
Det gør Vivi Mailund op med i Væv med Vivi. Baseret på hendes egne erfaringer med kursister og nybegyndere i vævning, har hun skrevet denne bog, der skal gøre det nemmere at komme i gang og give plads til kreativitet.

Vivi giver dig 12 projekter, alle lavet på en væveramme. Der er også projekter for de lidt mere øvede, så Væv med Vivi er alt du har brug for, når du vil kaste dig ud i vævning og genfinde glæden ved håndarbejde.

Køb bogen HER.

 

 

 

Andre bøger med mor-egnede aktiviteter:

  • Jenter på eventyr – Alle kan tage på eventyr. Mød en række seje kvinder og deres vilde aktiviteter. Læs mere HER.
  • Håndværk – En hyldest til dansk håndværk. Fokus på hele processen, samt materialer og mennesker bag et færdigt produkt. Læs mere HER.

 


Mad og drikke

Få ting samler folk som et godt måltid mad, og her er mange mødre altså superhelte. Man kan dog altid få brug for lidt inspiration og nye idéer. Netop derfor har vi samlet nogle bøger, der kan højne den næste brunch, picnic eller hygge-middag til det næste niveau.

 

HyggemadHyggemad
Hygge er ikke kun en overdådig middag med stearinlys og venner og bekendte fra nær og fjern. Der kan sagtens være plads til hygge i en travl hverdag, i din madpakke, eller med i picnickurven.

For Julia Ring Olsen er hygge en stor del af madlavning, og i Hyggemad deler hun ud af sine bedste og mest hyggelige opskrifter.
Der er både de hurtige og de langsomme, så uanset hvordan din hverdag ser ud, er der en hyggelig og lækker ret til dig.

Køb bogen HER.

 

 

 

VenindemadVenindemad
Kun det bedste er godt nok, når man samles med sine veninder – det gælder også maden.
Med Venindemad bliver maden et samlingspunkt, uanset om det er en let brunch, en overdådig middag, eller en festlig begivenhed. Den kan laves i fællesskab, mens man deler et glas vin, og det er en måde at vise kærlighed til sine veninder.
Samtidig er bogen en rigtig god gave, der blidt opfordrer til endnu flere sammenkomster og hyggelige stunder.

Køb bogen HER.

 

 

 

 

Flere titler med inspirerende opskrifter:

  • Chokoladehåndbogen – En guide til at håndtere chokolade, uanset din erfaring. Læs mere HER.
  • Mors kogebog – En hyldest til det danske køkken, skrevet på dansk og engelsk for at sprede de dejlige traditioner. Læs mere HER.

 


Selvudvikling

Her er en samling bøger til Mors dag, der er til den mor, der ønsker at stå stærkere og hvile i sig selv og alt det, hun er. Her er både vejledning til at få styr på økonomien specifikt skrevet til kvinder, og hjælp til at få styr på hjemmet. Der er desuden guides til at være sundere, både i krop og sjæl – så vores mødre kan holde længst muligt.

 

En sund kvindekropEn sund kvindekrop
Din krop er et fintfølende maskineri, og dens sundhed handler om mere end blot fysisk helbred.
I En sund kvindekrop fremsættes et holistisk synspunkt på sundhed, hvor krop, sind og ånd alle er lige vigtige elementer, og alle skal næres for at give dig mere energi og livskraft til alt det, du gerne vil.

Bogen indeholder utrolig meget viden om flere aspekter af vores sundhed, og du får både praktiske øvelser og opskrifter til at hjælpe dig i gang med at blive den sundeste version af dig selv.

Køb bogen HER.

 

 

 

Kvinde kend din økonomiKvinde kend din økonomi
Generelt set er kvinder dårligere stillet økonomisk end mænd – også i Danmark.
Det er der mange grund til, bl.a. fordelingen af arbejdet i hjemmet, kompromiser med barsel og børnepasning, samt de forventninger, vi som samfund har til kønnene.
Men sådan behøver det ikke at være. Viden er magt, og med denne uvurderlige guide sørger Sarah Ophelia Møss for, at du som kvinde kan stå stærkt i din økonomi.
Her er råd til alt fra pension til skilsmisse, og alt er forklaret i et simpelt og letforståeligt sprog, så alle kan være med.

Køb bogen HER.

 

 

 

Mere inspiration til en lettere, gladere hverdag:

  • 99 minimalistiske husråd – Få hjælp til at finde de ting, du rent faktisk har brug for, og fjern unødvendigt rod. Læs mere HER.
  • Ansigtsyoga – Opstrammende ansigtsøvelser og inspirerende tips til at stråle indvendigt og udvendigt. Læs mere HER.

 


Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne Hjerter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.