Cyklus - Muusmann Forlag

Cyklus

Guide til kvindekroppens sprog

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Alt for mange kvinder døjer med cykliske problemer som smertefulde menstruationer, kraftige blødninger, humørsvingninger, PMS, træthed, barnløshed, depression, migræne og hedestigninger, som vi tror, vi bare må lære at leve med eller dæmpe med medicin, som slukker hormonsystemet. Men alle disse symptomer er signaler fra kvindekroppen, der fortæller, at noget er i vejen. Ubalancer, som kan påvirkes med næring, nydelse og ved at give kroppen det, som den råber på. Vi har bare ikke lært at forstå kvindekroppens sprog. Før nu.

CYKLUS – guide til kvindekroppens sprog lærer os at lytte til vores krop og forstå, hvordan en sund cyklus fungerer, og hvordan vi kan bruge vores cyklus til at tolke kroppens beskeder til os. Bogen beskriver, hvilke hormoner der har indvirkning på hvilke symptomer, og leverer til sidst forslag til, hvad vi selv kan gøre for at få det bedre. I bogen kombinerer forfatterne den traditionelle og den alternative medicin, når de lærer os at tolke den magiske kvindekrops kommunikation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Cyklus
Undertitel Guide til kvindekroppens sprog
Forfatter Stine Fürst & Caroline Fibæk
Sider 169
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2023
ISBN 978-87-94360-88-3

Om forfatter

Stine Fürst & Caroline Fibæk - Cyklus - Muusmann Forlag

Stine Fürst & Caroline Fibæk

Stine Fürst er speciallæge i gynækologi og obstetrik og har arbejdet som læge i over 20 år – de seneste 13 år i sin private speciallægepraksis ved Vallø Slot, hvor Caroline Fibæk også bor. Caroline er naturopath og komplementær hormonterapeut. Hun har over 23.000 følgere på instagram og 20.000 på Facebook, udvikler produkter, skriver blogindlæg og podcaster på www.carolinefibaek.dk, hvor Stine også ofte bidrager.

Sammen har Stine og Caroline grundlagt Institut for Komplementær Hormonterapi, hvorfra Caroline og et fagteam driver den 2-årige læge-eksaminerede uddannelse til Komplementær HormonterapeutTM. Forfatterduoen har tidligere udgivet bestselleren Hormonel Harmoni på People’s Press.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.