Alt om vegansk ernæring til grønne spirer

Fra graviditet til amning og barnets første 18 år

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

Flot udgivelse med masser af underbygget viden fra undersøgelser, rapporter og forskning. (…) Man føler sig kort sagt i trygge hænder.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Det er ingen hemmelighed, at vi i Danmark spiser alt for lidt grønt. Men vælger man en helt grøn – vegansk – kost, så kan det vække uro og bekymringer. Vegansk ernæring vækker især stærke følelser, når det handler om grøn kost til de helt små.

Dette er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje. I bogen gennemgås alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være om grøn børneernæring, samt hvorfor der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start.

Bogens fokus er særligt ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet og amning samt til ældre børn. Der redegøres blandt andet grundigt for, hvordan man sikrer, at veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, og om hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Den populære kogebogsforfatter og mor til tre veganske børn, Mia Sommer, har udarbejdet 50 simple og næringsrige veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn en sund start på livet.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Alt om vegansk ernæring til grønne spirer
Undertitel Fra graviditet til amning og barnets første 18 år
Forfatter Maria Felding
Sider 349
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2021
ISBN 978-87-94086-15-8

Om forfatter

Maria Felding

Maria Felding er uddannet klinisk diætist og kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm.
I 2016 udgav hun sin anden bog Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn, der omfatter alt om grøn ernæring til gravide, ammende, spædbørn og ældre børn.
Hun er desuden næstformand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin.
Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i København Ø. Dernæst er hun foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.