Sund hud nu - Muusmann Forlag

Sund hud nu

Forstå din hud, og kom af med dine hudproblemer én gang for alle

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Din hud er ikke dårlig, problematisk, håbløs eller grim. Den beskytter dig og er dit første forsvar. Den er dit største og eneste synlige organ. Og den er barrieren mellem dit indre og dit ydre. Derfor kommer den ofte til at sladre om, hvad der foregår inde i dig.

Hvis der er mangler eller ubalancer i din krop, vil huden i mange tilfælde forsøge at gøre dig opmærksom på det. Måske bliver huden tør og livløs, du får akne, eller huden bliver rød og irriteret. Uanset hvad gælder det om at forstå, hvad kroppen har brug for, så din hud – og resten af dig – får det godt.
Denne bog gør dig klogere på din hud, og på hvordan dens budskaber skal oversættes. Du får overblik over, hvorfor hudproblemer opstår, og hvem der typisk rammes. Desuden får du masser af tips til, hvordan du undgår hudproblemer, og du lærer, hvordan huden, kroppen og sindet hænger sammen. Det hele er som et puslespil, og bogen hjælper dig med at finde den brik, der er årsagen til dine hudproblemer.
Bogen er til alle, som interesserer sig for sundhed og skønhed, og som er nysgerrige på huden som organ. Den er også til alle, der er utilfredse med deres hud. Hvis du er opmærksom og nysgerrig på din hud, kan den hjælpe dig til et sundere og mere selvkærligt indblik i dig selv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Sund hud nu
Undertitel Forstå din hud, og kom af med dine hudproblemer én gang for alle
Forfatter Shirley Slaney Maisted
Sider 117
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2023
ISBN 978-87-94258-75-3

Om forfatter

Shirley Slaney Maisted - Sund hud nu - Muusmann Forlag

Shirley Slaney Maisted

Shirley Slaney Maisted er indehaver af og behandler hos Sund Hud Nu – et holistisk skønheds- og wellnessunivers i Nyhavn og online. Hun er uddannet biopat, har læst anatomi og fysiologi med særligt fokus på huden og er et anerkendt navn inden for sit felt. I 2016 blev Shirley nomineret af Danish Beauty Award som Årets Ildsjæl for sin passion for at hjælpe med hudproblemer. Hun har været med i Go’ aften Live, hvor temaet var, hvor psykisk belastende det er at have hudproblemer. Læs mere på www.sundhud.nu og på Instagramprofilen healthyskin_sundhud.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.