KOSTmetologisk ernæring

Spis dig til en smuk og sund hud – fri for rynker, psoriasis og akne

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Ønsker du en smuk og strålende hud, skal du arbejde dér, hvor cremer ikke kan trænge ned. I KOSTmetologisk ernæring er løsningen at spise en kost, der giver sunde hudceller og en smuk hud – på kun 28 dage.

Få en grundlæggende viden om hudens opbygning og nedbrydning, samt hvilke faktorer der har betydning for vores hud og sundhed i forhold til anti-age, psoriasis og akne.

I KOSTmetologisk ernæring beskrives de forskellige kostformer ved hvert enkelt hudproblem. Bliv klogere på hormonernes betydning og tarmens indflydelse på huden, samt de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i forhold til at spise sig fri for rynker, psoriasis og akne.

Opskrifterne i bogen er inspirerende, farverige og nemme at tilberede. Det er KOSTmetologiske retter, der mætter og holder dit blodsukker stabilt igennem hele dagen. Som bonus giver maden ikke kun en smuk hud, men også en slankere talje og øget sundhed.

Til hvert hudproblem gives der bud på en ugeplan indeholdende opskrifter til alle dagens hovedmåltider, samt forslag til mellemmåltider og motion, der passer til hvert hudproblem.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel KOSTmetologisk ernæring
Undertitel Spis dig til en smuk og sund hud – fri for rynker, psoriasis og akne
Forfatter Lene Dyrvig Nielsen
Sider 224
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2018
ISBN 978-87-93430-80-8

Om forfatter

Lene Dyrvig Nielsen

Lene Dyrvig Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og er desuden lægeeksamineret kosmetolog. I bogen har hun kombineret viden og erfaringer fra begge fagområder i konceptet ’KOSTmetologisk ernæring’, hvor problematiske hudtilstande afhjælpes via kosten.

Lene arbejder ud fra en evidensbaseret tilgang og vejleder klienter i sin klinik og via nettet som Danmarks første online-kosmetolog.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.