Fødselsforberedelse - 10 cm - Muusmann Forlag

10 cm

Lindrende teknikker til fødslen, der styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Vigtig bog, der er skrevet i en positiv og anerkendende tone, hvor der hele vejen igennem er fokus på forberedelse, tryghed og samarbejde. En lille bog der er let at komme igennem, men nærmest uundværlig hvis man skal føde.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse 

 

Om bogen

10 er det antal centimeter, som kvinden skal åbne sig, inden hun kan føde sit barn. Det er også det antal centimeter, som barnet skal bevæge sig ned gennem fødselskanalen, før det kan se dagens lys. Derfor er det vigtigt for den gravide og hendes partner at få en forståelse for de 10 cm, inden fødslen starter.

Bogen 10 cm er skrevet til de kvinder og deres partnere, der gerne vil være bedst muligt rustet til at komme godt og trygt igennem en fødsel. Den er til dem, der ønsker at vide, hvad der helt konkret sker i og med kvindens krop fra fødslen begynder, til barnet ligger trygt på sin mors bryst.

Bogen tager udgangspunkt i den psykoprofylaktiske tilgang til fødselsarbejdet, hvilket er en meget anerkendt metode, der har været brugt igennem årtier. Denne tilgang har de to forfattere, jordemødrene Tina Winther og Signe Hasseriis, videreudviklet, og på deres Mamaprofylax-kurser rundt omkring i Danmark har flere tusinde kvinder og deres partnere nu tillært sig denne meget roste metode til brug under fødslen.

Ved at læse denne bog bliver den gravide og hendes partner – som med denne tilgang spiller en meget central rolle – klogere på fødselsarbejdet fra start til slut. Tina Winther og Signe Hasseriis guider den gravide og hendes partner gennem fysiske og mentale øvelser, som de to kan træne sammen under graviditeten og gøre brug af under fødslen. De simple øvelser giver den gravide og hendes partner en vigtig og afgørende tillid til kroppen og dens formåen, og de to lærer at samarbejde som et stærkt og fortroligt team, hvilket er afgørende for at opnå en god og tryg fødsel.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 10 cm
Undertitel Lindrende teknikker til fødslen, der styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner
Forfatter Tina Winther og Signe Hasseriis
Sider 138
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2020
ISBN 978-87-93867-19-2

Om forfatter

Tina Winther og Signe Hasseriis

Tina Winther er oprindelig uddannet pædagog og har siden 2009 arbejdet som jordemoder. Hun er indehaver af Mamaprofylax, som hun har formidlet siden 2011, hvor der tilbydes fødselsforberedelse til gravide og deres partnere i København og Århus.

Signe Hasseriis er uddannet jordemoder fra 2012 og har det meste af sit jordemoderliv arbejdet på Hvidovre Hospital, men også i Norge og ad flere omgange i Grønland. Derudover har hun været underviser hos Mamaprofylax siden 2014. Hun arbejder både med graviditetsundersøgelser og varetager fødsler på hospitalet samt ved hjemmefødsler

Updating…
  • Ingen varer i kurven.