Graviditet - Klargør kroppen før graviditet - Muusmann Forlag

Klargør kroppen før graviditet

10 naturlige trin til at få et sundere barn – også for mænd

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

“Populært emne, velformuleret, kan bruges på flere niveauer og stadig give mening, da opbygningen gør det nemt at udvælge tiltag som passer til den enkeltes liv og hverdag.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen

Det handler ikke om selve det at blive gravid. Det handler om at få et sundere barn. Der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at øge muligheden for at få et sundere barn. Faktisk skal du starte i rig­tig god tid før graviditeten med at klargøre kroppen, og derfor er bogen her beregnet til sunde og raske mænd og kvinder, der har tiden foran sig. Du kan klargøre kroppen før graviditet ved simpelthen at følge de 10 trin her i bogen.

De 10 trin guider dig til en række justeringer af din måde at spise og leve på, så du kan opnå et stressfrit og kemifrit liv med frisk luft, rent vand og solskin, med komfortabel motion, lækker mad og drikke, optimale kosttilskud, normalisering af vægt, yoga, meditation, massage, dufte, lys og musik. Alle dele er med til at øge muligheden for at få et sundt barn, uanset om du er mand eller kvinde. Her står alt det, som mange ellers først finder ud af, når det er for sent omkring 40-årsalderen. Fx at kvinden kun har et begrænset antal æg, som gradvist bliver brugt op for hver menstruation, så der omkring 35-årsalderen kun er få tilbage. Fx at sædcellernes kvalitet påvirkes af mandens alder, af kemikalier i vores mad og miljø samt af wifi. Derfor er det bedst at blive gravid, når man er på sit kønshormonelle højdepunkt i 20’erne og ikke ideelt at udskyde det til efter uddannelse, økonomi og luksusbolig.

Går man i gang med de 10 trin i god tid, vil det øge muligheden for, at graviditeten bliver sundere, fødslen lettere, og først og fremmest at barnet bliver sundere. At det bliver roligt, sover om natten og spiser om dagen, så de nybagte forældre kan få deres nattesøvn hver nat og opleve efterfødselsperioden som en dejlig, positiv og smilende tid med masser af overskud. Hvor kvinden får sin figur tilbage igen, hvor kærligheden blomstrer, og lykkefølelsen breder sig i hele familien.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Klargør kroppen før graviditet
Undertitel 10 naturlige trin til at få et sundere barn – også for mænd
Forfatter Charlotte Bech
Sider 320
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2020
ISBN 978-87-93679-49-8

Om forfatter

Charlotte Bech

Læge Charlotte Bech er foredragsholder og kursusleder med en baggrund som læge for gravide og fødende kvinder i Tennessee USA, inden for mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus samt intern medicin på Rigshospitalet. Som erfaren læge med særlig klinisk ekspertise inden for graviditet og fødsel supplerer hun det bedste fra den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder, som kost, livsstil, motion, yoga, meditation og ayurveda (som anbefales af WHO). Læge Charlotte Bech arbejder med kursister, der ønsker at klargøre kroppen før graviditet med dokumenterede naturlige metoder. Læs mere her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.