Overlevelsesguide til gravide - Muusmann Forlag

Overlevelsesguide til gravide

En humoristisk fortælling uden filter

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

“Bogen er letlæst, og form og sprogbrug gør, at den kan opfattes som en befriende morsom og uhøjtidelig hjælper gennem graviditeten.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse 

 

Det siger læserne om bogen

Jeg har lige slugt overlevelsesguiden på få timer. Kanon bog! Troede jeg var den eneste med fornemmelsen af, at de bare sætter samme video på til scanningerne.” – Dea, juli 2020.

Om bogen

Undrer du dig også over, hvorfor graviditetsbøger handler om babyen og ikke om dig? Vil din mand også kalde jeres søn Rottigan, mens du er mere til Pernille? Og har du følelsen af, at alle dine veninder kollektivt har udeladt et par detaljer omkring det dér med at være gravid?

Så er Overlevelsesguide for gravide bogen for dig.

Bogen er en humoristisk fortælling om graviditeten fra en vordende mors synspunkt. En fortælling om alle de sære, besynderlige og klamme ting, som kan ske under en graviditet. En fortælling fuldstændig uden filter, men med rigeligt bid. Denne bog handler om at bide i toiletmåtterne, at prutte som en krigsgasmaskine, kæmpe fremmede menneskehænder væk og shoppe uformeligt graviditetstøj – og samtidig er det en guide til at overleve alle disse ting med et minimum af fornuft i behold.

Overlevelsesguide for gravide er også bogen, hvor der stilles alle de spørgsmål til en læge og en jordemor, som man ikke selv tør spørge om i den virkelige verden. Hvad gør I med bæen, hvis jeg skider under fødslen? Behøver I virkelig veje mig, når jeg er gravid? Hvor skal manden stå under fødslen? Er det virkelig min baby, man kan se med scanneren? Og hvorfor fortæller alle mig historier om bristninger fra hul til hul?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Overlevelsesguide til gravide
Undertitel En humoristisk fortælling uden filter
Forfatter Mie Møller Storm
Sider 145
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2020
ISBN 978-87-93679-87-0

Om forfatter

Mie Møller Storm

Mie er født i ’87, er mor til to troldebørn per april 2018 og bor i Roskilde-området med sin mand. Mie arbejder som kemiker og har en ph.d. i batterier.

Mie blev forfatter, da hun satte sig for at skrive sine små råd om til en lille samling historier til sin veninde, der netop var blevet mor. Tegningerne og et overforbrug af labels dukkede bare op derefter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.