Kontakt med din baby - Kæreste du ... - Muusmann Forlag

Kæreste du …

Kærlige erklæringer til din baby

49,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 37,46 kr. (-25%)

Bogen har fokus på netop den fine relation, der er mellem mor og barn, allerede inden barnet fødes, og sætter ord på de positive tanker, vi har for vores børn. (…) Vil egne sig godt som barselsgave.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen

Kæreste du … er skrevet med ønsket om, at den kan bidrage med omsorg og støtte til vordende og nybagte forældre – og ikke mindst til de spædbørn, som står på tærsklen til at begynde deres liv.

Bogen indeholder en række kærlige erklæringer, som kan læses højt for din baby, både under graviditeten og efter fødslen. Ved hjælp af erklæringerne skabes en tryg og kærlig forbindelse mellem voksen og barn, hvilket kan være med til styrke den tilknytning, som er så vigtig for en god start på livet.

Der er i bogen også lavet plads til, at du kan skrive dine egne erklæringer til dit barn.

Kæreste du … er en oplagt gave til babyshower og barselsvisit.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kæreste du …
Undertitel Kærlige erklæringer til din baby
Forfatter Bolette Ilskov Borgvardt
Sider 76
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2020
ISBN 978-87-93951-18-1

Om forfatter

Bolette Ilskov Borgvardt

Bolette Ilskov Borgvardt er oprindelig uddannet skolelærer og har bl.a. arbejdet med børn og unge på den københavnske vestegn. Efterfølgende har hun taget en kandidatgrad i pædagogik med fokus på både børn og arbejdsliv, uddannet sig som Life Coach, mindfulness-instruktør og Reiki-healer.

Bolette holder af at hjælpe mennesker med at finde deres egen balance og ståsted i livet, og hun søger altid at skabe et godt rum for udvikling for dem, hun arbejder med. Under graviditeten med hendes søn opstod behovet for at dyrke den kærlige forbindelse imellem dem og denne bog blev til.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.