Genopdag din garderobe - Muusmann Forlag

Genopdag din garderobe

Uendelige outfitideer til tøjet i skabet

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“En kærkommen, meget anvendelig og meget sympatisk bog. De gode, enkle og letafkodelige illustrationer er på synlig vis med til at demonstrere hvordan man kan skabe velfungerende outfits med det tøj, man allerede har. (…) Bogen rammer plet m.h.t. den aktuelle bæredygtighedstilgang.”
– Bibliotekernes anmeldelse

Bugner dit klædeskab – men alligevel har du ikke noget at tage på? Keder du dig i det samme tøj og jagter nyt? Har du svært ved at skille dig af med tøj? Hader du at købe tøj – eller har du bare alt for meget af det? Så er du ikke alene. 

Vi bruger kun 30 procent af det tøj, vi har. Men betyder det, at de 70 procent, vi ikke bruger, så skal ud? Nej! Vi skal i stedet lære at bruge det. Men ligesom man ikke udleverer mel og vand og forventer, at alle kan bage godt brød, kræver det en opskrift, når man skal lære at bruge sit tøj.
Bogens metoder klæder dig på til at se på dit tøj med nye øjne og til at sammensætte lækre outfits til alle anledninger. På den måde flyttes fokus fra forbrug til brug, så tøjinvesteringerne fremover bliver færre – og så du til gengæld lærer at investere i tøj, du mangler, og som fornyer.
Gennem viden, inspiration og en række nemme metoder lærer du at style tøj, sammensætte outfits og kombinere farver af tøj, du allerede har – uafhængigt af smag og stil.
Det bliver til uendelige outfits af tøjet i skabet for nul kroner og med nul procent CO2- aftryk.
Med Genopdag din garderobe får du go’ stil og go’ samvittighed.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Genopdag din garderobe
Undertitel Uendelige outfitideer til tøjet i skabet
Forfatter Laura Lava
Sider 137
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94441-49-0

Om forfatter

Laura Lava

Laura Lava er selvstændig garderobeekspert, uddannet designer fra Danmarks Designskole med sideløbende modestudier på Københavns Universitet og har arbejdet med tøj og mennesker i mere end 20 år. Hun har Facebook-gruppen ”Genopdag din Garderobe”, hvor tusindvis af kvinder inspirerer hinanden til at bruge tøjet i skabet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.