Sommerhushaver - Muusmann Forlag

Sommerhushaver

Den nye naturhave

279,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 209,96 kr. (-25%)

Sommerhushaver – Den nye naturhave er et modsvar til de mange sommerhushaver med trimmede græsplæner og perfekt klippede hække. Tabet af arter og naturlige levesteder for dyr, fugle og insekter kalder på et nyt natursyn. Vi må udfordre og udvide vores opfattelse af, hvad der er smukt, og give plads til, at naturen igen kan finde vej ind i vores sommerhushaver.

Tag med på en rundtur til 12 vidt forskellige sommerhushaver, der alle har det til fælles, at de er indrettet med respekt for den omgivende natur. Bogen er til sommerhusejeren, der ønsker inspiration til en frodig og uformel have med smukke plantesammensætninger, der understøtter biodiversiteten.
Bogen viser, hvordan man som sommerhusejer kan udvise generøsitet og omsorg for naturen for til gengæld at få en mangfoldighed af liv i sin have. Tiden er kommet til at realisere drømmen om den naturrige sommerhushave.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Sommerhushaver
Undertitel Den nye naturhave
Forfatter Linette Bekhøi
Sider 217
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94258-38-8

Om forfatter

Linette Bekhøi

Linette Bekhøi er uddannet arkitekt og er tidligere skribent inden for arkitektur og byggeteknik. Hun har siden barndommen haft en stor passion for at opholde sig i naturen og tilegne sig viden om planter og træer. Ved sit sommerhus har hun skabt sin egen naturhave.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.