Økologi i vasen - Muusmann Forlag

Økologi i vasen

Blomsterbondens buket- og vaseguide

349,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 262,46 DKK (-25%)

Har du nogensinde tænkt over, hvor forskelligt en buket blomster kan tage sig ud, alt efter hvilken vase den sættes i? Økologi i vasen dykker ned i den forunderlige verden af blomstervaser med udgangspunkt i dansk design. Den inspirerer til leg, ikke blot med farvesammensætninger og kombinationen af forskellige blomster, men i høj grad også med det udtryk, som vasen tilføjer.

Rikke Lentz er økologisk blomsterbonde og giver gode og overskuelige råd om såning og dyrkning af blomster i egen have. Med den økologiske dyrkningsmetode passer vi godt på omgivelserne og dyrker vores blomster i pagt med naturen.
Der lægges op til, at du stornyder danske blomster i sæson. Lige fra april til oktober og såvel ude i haven som indenfor, hvor du kan nyde dine hjemmedyrkede blomster i dine yndlingsvaser.
Økologi i vasen er krydret med et utal af smukke fotos på usædvanlige locations.

Info

Titel Økologi i vasen
Undertitel Blomsterbondens buket- og vaseguide
Forfatter Rikke Lentz
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 266
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2023
ISBN 978-87-94258-96-8

Om forfatter

Rikke Lentz

Rikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde og har siden 2017 dyrket blomster fuldtid. Rikke er uddannet socialrådgiver med en kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave rummer derfor et socialt element og fungerer som samlingssted for dem, der er interesserede i at lære mere om blomsterdyrkning og mærke naturens helende kræfter på egen krop.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.