Økologi i vasen - Muusmann Forlag

Økologi i vasen

Blomsterbondens buket- og vaseguide

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

Har du nogensinde tænkt over, hvor forskelligt en buket blomster kan tage sig ud, alt efter hvilken vase den sættes i? Økologi i vasen dykker ned i den forunderlige verden af blomstervaser med udgangspunkt i dansk design. Den inspirerer til leg, ikke blot med farvesammensætninger og kombinationen af forskellige blomster, men i høj grad også med det udtryk, som vasen tilføjer.

Rikke Lentz er økologisk blomsterbonde og giver gode og overskuelige råd om såning og dyrkning af blomster i egen have. Med den økologiske dyrkningsmetode passer vi godt på omgivelserne og dyrker vores blomster i pagt med naturen.
Der lægges op til, at du stornyder danske blomster i sæson. Lige fra april til oktober og såvel ude i haven som indenfor, hvor du kan nyde dine hjemmedyrkede blomster i dine yndlingsvaser.
Økologi i vasen er krydret med et utal af smukke fotos på usædvanlige locations.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Økologi i vasen
Undertitel Blomsterbondens buket- og vaseguide
Forfatter Rikke Lentz
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 266
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2023
ISBN 978-87-94258-96-8

Om forfatter

Rikke Lentz

Rikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde og har siden 2017 dyrket blomster fuldtid. Rikke er uddannet socialrådgiver med en kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave rummer derfor et socialt element og fungerer som samlingssted for dem, der er interesserede i at lære mere om blomsterdyrkning og mærke naturens helende kræfter på egen krop.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.