Kano

På fladt og strømmende vand

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

At padle i kano er en enestående måde at forbinde sig til naturen og mærke sin egen krops formåen i samspil med vandet. Det er friluftseventyr, frihed og en verden af vandveje, der åbner sig for udforskning. Med denne håndbog om kano på sø, å, strømmende vand og fos kan du lære at mestre kanopadlingens kunst og opnå den glæde, som følger med de mange oplevelser på vandet. Alle aspekter af turkano dækkes fra kanodesign, udstyr, påklædning og padleteknik til risikohåndtering og planlægning af ture.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du her nøglen til at øge dine kundskaber og færdigheder i at padle kano, solo såvel som tandem. Du lærer at forholde dig til valg af kano og udstyr, hvilke padletag og manøvrer du benytter under givne forhold, hvordan faktorer som vind, bølger og strømmende vand påvirker kanoen, og hvad du gør, hvis du på uheldig vis ender i vandet. Her er masser af tips og tricks at hente, også til mere erfarne kanoentusiaster, eller hvis du er lærer, pædagog, natur- eller friluftsvejleder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kano
Undertitel På fladt og strømmende vand
Forfatter Martin Ladefoged Johnsen
Sider 201
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94360-91-3

Om forfatter

Martin Ladefoged Johnsen

Martin Ladefoged Johnsen har padlet og undervist i kano de seneste 15 år. Han er instruktør og censor på højeste niveau i de danske kanouddannelsessystemer. Han er uddannet kanosamrådsinstruktør 3, IPP 4 og DKF-instruktør 3. Derudover har han gennemgået uddannelsesforløb i det amerikanske padlesystem ACA. Han er formand for Kanosamrådet og arbejder som underviser og kanovejleder på pædagoguddannelsen og friluftsvejlederuddannelsen VIA. Han har bidraget til flere pædagogiske fagbøger og var fra 2007 til 2017 redaktør for et dansk friluftsmagasin.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.