Fars dag-gaver - Muusmann Forlag

Fars dag-gaver

Fars dag

Bøger til fædre i anledningen af Fars dag

Muusmann Forlag vil gerne fejre fædrene i denne uge. Nedenfor er listet mange gode bøger med rabat til de bedste fædre i dit liv. Brug koden MuusmannFar20 eller MuusmannFar30 på vores webshop HER.


20% på følgende udgivelser til og med den 5. juni:

Sølvræv

En sølvrævs bekendelser er en humoristisk fortælling om kunsten at blive en midaldrende mand med værdighed, men også om at finde ro i nogle af livets store erkendelser som fx en indædt afsky for rucola, uvilje mod yoga og forundring over kvinders overdrevne brug af emojis. En bog skrevet af en mand om mænd, men i høj grad også om forholdet mellem mænd og kvinder. Forfatter René Foli, som selv er i 50’erne, tegner et kærligt billede af Elvis, som man ikke kan undgå at holde af. Brug koden MuusmannFar20 og få 20% rabat HER.

Far

Far for livet er en bog hvor fædre og kommende fædre kan finde svar. Bogen rummer fagligt funderede oplysninger, råd og valgmuligheder til dig, der ønsker saglig viden og klar information. Den kommer ind på emner som graviditet, fødselsforberedelse, mødet med sundhedsvæsenet, spædbarnet, tilknytning, at blive en familie, barsel, aktivitetsmuligheder, fødselsdepression og meget andet. Brug koden MuusmannFar20 og få 20% rabat HER.

bålmad

Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. Brug koden MuusmannFar20 og få 20% rabat HER.

Burgere

Verdens bedste burgere er en bog fyldt med nytænkte opskrifter på en klassisk ret. Inspirationen til denne bog er hentet fra mange steder i verden, og som den vil vise, behøver en burger ikke altid at være med kød. Faktisk er der stor vægt på grønne burgere, som nok kan overraske de fleste. Der gives forslag til både vegetar-, insekt-, fiske-, skaldyr- og kødburgere – alle krydret med fantasifuldt og spændende fyld og tilbehør, som er lige til at gå til og let at lave. I alt 60 opskrifter på burgere og 125 opskrifter på fyld og tilbehør. Brug koden MuusmannFar20 og få 20% rabat HER.

Bushcraft

Bushcraft håndværk giver dig indblik i historien bag de forskellige projekter, hvordan du bruger og vedligeholder dit værktøj, hvilke træer der egner sig til hvad, hvordan du yder førstehjælp i vildmarken, og hvordan du dyrker bushcraft på bæredygtig vis. Bogen er både til begyndere og erfarne og kan bruges som opslagsværk, felthåndbog og til undervisning. Du får mere end 50 forskellige projekter forklaret i et letforståeligt sprog med masser af illustrationer, så du kan gøre din næste tur i vildmarken meget mere komfortabel og udfordrende. Her er alt fra pilefelt og keramik til læder- og træarbejde. Brug koden MuusmannFar20 og få 20% rabat HER.

 


30% på følgende udgivelser til og med 5. juni:

bedste fodboldspillere
Historiens 100 bedste danske fodboldspillere er skrevet af scout og fodboldekspert Torben Aakjær har udvalgt de 100 største markspillere i dansk fodbold. Han tegner et portræt, analyserer den enkeltes spillestil og opgiver facts om karrieren i danske og udenlandske klubber, vundne titler og store bedrifter. Desuden har de bedste danske målmænd selvfølgelig også fået deres eget kapitel. Det samme har talenterne, der fejlede, de danske point i Ballon d’Or-afstemninger siden 1956 og spillere, der ikke er medtaget i top 100, men som hver især har defineret dansk fodbold, siden det hele startede med den første officielle landskamp i 1908. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
Bjergtagende cykling
Bjergtagende cykling for cykelentusiaster. Intet sted i cykelverdenen er mere sagnomspunden end De Franske Alper. Mange af os kender dem fra tv og ferier, og de udgør et perfekt mål for en cykelrejse pga. de relativt korte afstande mellem interessante cykelbjerge. Kort sagt: Du kan bruge mere tid på at cykle frem for at sidde i din bil. Denne bog er et væsentligt råd på vejen mod tinderne i De Franske Alper. Den ultimative guide til dig, der overvejer eller har besluttet at leve drømmen ud. Eller dig, der bare gerne vil nyde nogle af Frankrigs største, bedste og smukkeste cykelbjerge i billeder og på skrift. Bogen giver dig overblikket over en række bjerge i De Franske Alper. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
Wagyu
Wagyu repræsenterer en tid, hvor vi som samfund, spiser mindre kød,  for klimaets skyld. Derfor er det helt essentielt, at det kød, man spiser, smager fantastisk, og at dyret har haft et godt liv. Det er en af grundene til, at salget af det smagfulde, flotte, og fedtmarmorerede wagyu-kød de seneste år er eksploderet i hele verden i takt med, at salget af ’almindeligt’ oksekød er faldende. Forfatteren fortæller spændende historie om wagyu-racen og de gener, der gør wagyu til koens svar på en Rolls Royce, betydningen af MBS-gradueringsskalaen, valg af udskæring i en given sammenhæng, og hvordan du bruger de forskellige udskæringer af Wagyu kødet i dit eget køkken. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
Whisky
Japansk whiskey tager dig med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel tradition for produktion af maltwhisky. Ud over klassiske destillerier, som Yamazaki og Yoichi, besøges også mindre destillerier, alt fra det nyåbnede Mars Tsunuki til det lille legendariske Chichibu. I bogen beskrives, hvordan single malt produceres, og hvor du kan købe asiatisk whisky. Der indgår desuden opskrifter på asiatiske whiskycocktails, som du kan lave derhjemme. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
cocktails
Cool cocktails er en brugsbog, der guider læseren til at optimere sin hjemmebar med spiritusser fra den ganske verden. Og i tilgift er der tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen. Forfatteren bruger sin journalistiske og historiske viden og erfaring og graver dybt ned i cocktailens historie og formidler fortællinger, der enten har været glemte eller ufortalte. Det hele er suppleret med henvisninger til og citater fra nogle af cocktailverdenens største navne. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
landskabskunst
Landskabskunst viser 30 fine eksempler på landskabskunst fra hele landet. Gennem lettilgængelig tekst og smukke fotos får læseren et levende billede af værkerne og menneskene bag. Samtidig fortæller bogen om de dramatiske, sjove og overraskende hændelser, der er sket i forbindelse med anlæggenes tilblivelse og senere udvikling. Bogen er illustreret med fotos af den anerkendte kunst- og arkitekturfotograf Carsten Ingemann. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.
Oplev livet er en bog som fortæller en historie, der vil skabe inspiration og energi hos læseren. Bogens forfatter, Nicolai Bille Krogh, beskriver både rørende og humoristisk, hvordan et barsk wakeupcall fra en overlæge ændrede hans liv og fik ham til for alvor at handle på sine drømme. Du får et kærligt spark bag i, når Nicolai udfordrer dig til at anskue dit eget liv fra flere vinkler og stiller de spørgsmål, der sætter dit liv og dine drømme på spil. Du vil få en værktøjskasse til at opleve livet – gøre dine drømme til virkelighed – og der vil gå nogle dage, før du igen kan falde i søvn foran fjernsynet. Brug koden MuusmannFar30 og få 30% rabat HER.

Har du hørt om Grønne Hjerter?

Grønne Hjerter


Updating…
  • Ingen varer i kurven.