Far for livet - Muusmann Forlag

Far for livet

En bog til manden som far

169,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 127,46 kr. (-25%)

Det er en helt ny verden, der åbner sig, når man skal være far. Alle­rede før barnet bliver født, melder en række spørgsmål sig på banen, og små og store emner, man ikke før har skænket en tanke, rykker pludselig helt frem i bevidstheden.

I Far for livet – en bog til manden som far kan fædre og kommende fædre finde svar. Bogen rummer fagligt funderede oplysninger, råd og valgmuligheder til dig, der ønsker saglig viden og klar information. Den kommer ind på emner som graviditet, fødselsforberedelse, mødet med sundhedsvæsenet, spædbarnet, tilknytning, at blive en familie, barsel, aktivitetsmuligheder, fødselsdepression og meget andet.

Bogen er til den nysgerrige mand, der tager sin rolle som far al­vor­ligt og gerne vil lære mere om, hvordan man griber den an, og manden, der ønsker den bedst mulige relation til sit barn.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Far for livet
Undertitel En bog til manden som far
Forfatter Svend Aage Madsen, Tobias Siiger Prentow
Sider 121
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2021
ISBN 978-87-94086-73-8

Om forfatter

Svend Aage Madsen - Far for livet - Muusmann Forlag

Svend Aage Madsen

Svend er psykolog, ph.d. og for­ mand for Forum for Mænds Sundhed. Som forskningsleder har han stået i spidsen for Rigs­hospitalets Fædreforskningsprogram i 25 år og skrevet bøger om mænd og forældreskab og mental trivsel.

Tobias Siiger Prentow - Far for livet - Muusmann Forlag

Tobias Siiger Prentow

Tobias er sociolog og projektleder i ’Far for livet – far på barsel’ og har lavet undersøgelser af fædres psykiske og fysiske trivsel, manderollen, mænds aktiviteter med børn m.v.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.