Italiens historiske haver

329,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 247,46 kr. (-25%)

“Smuk og inspirerende bog, som læsere med særlig interesse for haver, historie og Italien vil nyde.”
– Bibliotekernes anmeldelse

I århundreder har anlæggelsen af storslåede haveanlæg i Italien været et middel til at skabe skønhed og nydelse, men også til at understrege status, magt og formåen hos dem, der stod bag. De historiske haver er fortællingen om naturens egen æstetik, der i menneskehænder formes til ny perfektion ved hjælp af geometri, skarpe linjer, en sindrig udnyttelse af vand i fontæner, springvand og vandfald, kunstneriske tilføjelser af skulpturer og andre dekorative elementer samt naturligvis en mangeartet botanik af stor skønhed.

Som små perler på en grøn, idyllisk snor tager bogen os med til 32 fortryllende haver fra nord til syd i det støvleland, som vi alle elsker. Her fortælles havernes usædvanlige og fascinerende historie i samspil med et væld af smukke billedcollager fra forfatterens hånd. Italiens historiske haver leverer således både stof til eventyrlige dagdrømme og god inspiration til den næste tur til Italien.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Italiens historiske haver
Forfatter Jesper Storgaard Jensen
Sider 257
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2024
ISBN 978-87-94441-53-7

Om forfatter

Jesper Storgaard Jensen

Jesper Storgaard Jensen har boet i Rom siden 1997. Gennem de seneste 15 år har han arbejdet som freelancejournalist og -fotograf. Hans artikler om Rom og Italien er blevet publiceret i stort set alle danske aviser og magasiner samt i 19 andre lande, fra New Zealand over Kina til Finland. Han er forfatter og medforfatter til i alt syv bøger om Rom og Italien. Hans seneste udgivelse er Det usynlige Rom fra 2022. Forfatteren administrerer Facebooksiden Det usynlige Italien med mere end 4.100 følgere og laver et månedligt nyhedsbrev, der sendes til cirka 1.600 modtagere. Læs mere på www.detusynligeitalien.dk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.