Til fods på Bornholm - Muusmann Forlag

Til fods på Bornholm

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Klipper, slyngede skovstier og buldrende Vandfald.

To skabsbornholmere deler deres bedste turguider og fortællinger fra den lille ø med de store oplevelser.
Her er bogen, der gør det overskueligt og uimodståeligt at snøre vandreskoene for at opleve Bornholm til fods. Skrevet af vandrere til vandrere. I levende og humoristiske fortællinger fra stierne kommer læseren med i brystlommen, når Bornholms særlige sjæl, historie og natur åbner sig skridt for skridt.
Bogens praktiske og ærlige turguider giver de erfaringer med i rygsækken, der gør det trygt og ligetil at skyde genvej fra drømmene i sofaen til stierne på Bornholm. Til fods på Bornholm er en brugbar og inspirerende vandrebog for alle, der drømmer om at vandre på Bornholm året rundt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Til fods på Bornholm
Forfatter Marie og Torben Lau Florin
Sider 200
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94441-32-2

Om forfatter

Marie og Torben Lau Florin

Marie og Torben Lau Florin har mødt hinanden gennem vandring. Sammen har de skabt friefodspor.dk, der med mere end 55.000 unikke læsere om måneden er en af Danmarks mest besøgte vandrehjemmesider. Som førstegenerationsvandrere er de erfarne i nybegynderfejl på stierne og pædagogiske formidlere af den viden om vandring, man mangler i rygsækken, når man vokser op i asfaltjunglen eller parcelhusland. Deres mål er at give andre mod på at vandre gennem brugbar, ærlig og motiverende vandreinspiration.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.