Toscana

Om mad og mennesker fra uopdagede dale

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Toscana – om mad og mennesker fra uopdagede dale er en beretning om alt det, som gode historier er skabt af – naturen, landsbyen og dens indbyggere, maden og vinen, de stolte traditioner og de mange små hændelser, der giver livet kulør.

Helle og Alfredo Tesio tager os med på en enestående tur gennem to smukke dale i Toscana, hvor vi først møder den lokale befolkning og dernæst besøger en række familiedrevne, lokale trattoriaer, de bedste vingårde i området og ikke mindst Helles berømte kokkeskole. Vi præsenteres for enestående gastronomi skabt af traditioner igennem generationer af unik madkultur, og med i købet følger en lang række opskrifter på særlige retter, der normalt ikke er tilgængelige for den almindelige Toscana-besøgende.

Bogen er spækket med farverige anekdoter og beretninger samt et væld af dejlige opskrifter på autentisk italiensk mad – det hele krydret med den særlige stemning, der kendetegner Toscana.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Toscana
Undertitel Om mad og mennesker fra uopdagede dale
Forfatter Alfredo Tesio, Helle Tesio
Sider 203
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94086-94-3

Om forfatter

Alfredo Tesio

Journalist og forfatter. Han var gennem mange år DR-korrespondent i Rom og har været korrespondent for dagbladet Politiken og Børsen. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur og er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Helle Tesio

Uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Hun holder ligeledes madkurser i Toscana og på Sicilien. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.