Spis i Rom - Muusmann Forlag

Spis i Rom

150+ restauranter, barer & cafeer

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Det siger anmelderne om bogen: 

»Spis i Rom« er ikke bare en guide til Roms mave, men også en guide til byens hjerte.” – Berlingske.

Om bogen:

Spis i Rom er den hidtil største restaurantguide til den italienske hovedstad, som er et af danskernes absolut favoritrejsemål.

Ingen har tal på antallet af spisesteder i Rom, men de kan tælles i tusindvis. Så hvor skal man gå hen, og hvordan undgår man turistfælderne?

Bogen giver svaret og viser vej til både det klassiske og det moderne romerske måltid, til det hurtige og det billige måltid og også til særlige stunder, hvor det skal være det helt store udtræk.

Mere end 100 restauranter er prøvespist og beskrevet af de to forfattere, der kender byen på nærmeste hånd. Jesper Storgaard Jensen har været bosat i Rom i mere end 20 år, og Jesper Uhrup har besøgt byen flere gange årligt siden sit første besøg i 1979.

Spis i Rom guider også den Rom-rejsende til byens bedste fødevaremarkeder, delikatessebutikker, vinbarer og ikke mindst byens bedste kaffesteder. Endelig bliver læseren sat godt og grundigt ind i den romerske ”spisekultur” – hvornår og hvordan, hvad med drikkepenge etc.

De mange restaurantbeskrivelser bliver naturligvis krydret med et væld af Rom-fotos, der viser spisesteder, stemninger, mennesker, markeder m.v.

Guiden er praktisk inddelt i kvarterer, og de forskellige kvarterer vil kort blive beskrevet således, at restauranten/spisestedet placeres i en ”social-antropologisk kontekst”.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Spis i Rom
Undertitel 150+ restauranter, barer & cafeer
Forfatter Jesper Storgaard Jensen, Jesper Uhrup Jensen
Sider 432
Format 125 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2019
ISBN 978-87-93679-54-2

Om forfatter

Jesper Storgaard Jensen

Jesper Storgaard Jensen (f. 1964) er cand.ling.merc. i italiensk og har siden 2008 arbejdet freelance som journalist, fotograf, oversætter m.v. Han skriver bl.a. for Weekendavisen, Jyllands-­Posten, Børsen, gastro og en lang række magasiner og aviser. Jesper er allerede forfatter til to Rom-guider og en guide, der omhandler Norditalien og Toscana.

Jesper Uhrup Jensen

Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er journalist og forfatter og har siden 2005 været chefredaktør på magasinet gastro. Han har tidligere været tilknyttet bl.a. Politiken, Samvirke og Danmarks Radio.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.