Friluftsrollinger på fisketur - Muusmann Forlag

Friluftsrollinger på fisketur

Sådan kommer du i gang med at fiske med dine børn

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Anvendelig og lettilgængelig håndbog med indbydende introduktion til lystfiskeri med børn. Sproget er flydende, og bogen er overskuelig og veldisponeret. Lækkert layout med mange flotte farvefotos af fisk og glade børn.”
– Lektørudtalelse, DBC

Lystfiskeri rummer skønne oplevelser for store og små i det fri året rundt. Samtidig er det en unik mulighed for at træde ud af den daglige trummerum og være sammen i nuet og naturen. Fiskeri er desuden en af de hobbyer, man kan tage med sig overalt i verden og hygge sig med hele livet. Denne bog hjælper dig og dine børn i gang.

Børn kan sagtens lære at fiske, hvis de får hjælp og støtte fra voksne. Hvis man som voksen ikke selv kan fiske, så er der hjælp at hente lige her. For alle kan lære det, og man kan fiske stort set overalt i Danmark.
Bogen er til jer forældre, men lidt større børn kan også læse med. Her forklares enkelt og i øjenhøjde, hvilket grej I skal bruge, hvilke fisk I kan fange, og hvor og hvornår man skal fiske efter dem. Alle elementer af fiskeri bliver gennemgået lige fra forberedelse, fiskegrej, fiskelingo og kasteteknikker til rensning og tilberedning af fisken eller genudsættelse af den efter fangsten.
Bogens mange billeder og illustrationer hjælper jer til at lære både fisk og grej at kende. I tillæg medfølger to fiskepas, som er børnenes helt personlige bøger til fangster, fiskebedrifter og inspiration.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Friluftsrollinger på fisketur
Undertitel Sådan kommer du i gang med at fiske med dine børn
Forfatter Julie Pio Kragelund
Sider 109
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2023
ISBN 978-87-94258-46-3

Om forfatter

Julie Pio Kragelund

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.