Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker - Muusmann Forlag

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Med bogen medfølger 2 naturpas, som indeholder opgaver, eventyr og leg.

Nationalparkerne i Danmark har ikoniske vandreruter, betagende cykelruter, nogle af landets smukkeste kystlinjer og et rigt dyreliv. Men på små korte ben, i klapvogn eller med en lille basse i bærestol kan det være en udfordring at planlægge gode ture. Vi hjælper jer med at skabe skønne oplevelser i nationalparkerne lige i småbørnehøjde.

Denne bog giver jer konkrete råd til, hvad I kan lave med jeres små børn i Danmarks fem dejlige nationalparker. I får inspiration og vejledning til forskellige aktiviteter som vandring, orienteringsløb, cykling, mountainbike, surf, vandhulseventyr, naturleg og overnatning i det fri. Vi giver jer også konkrete råd til hvilke aktiviteter, der passer til jeres børns alder. Hvad kan I med de små marcipangrise på 0-1 år? Og hvad med tumlingerne på 1-3 år? Og hvad passer godt til de store rollinger på 4-6 år?

Bogen er skrevet, så I kan hygge jer på dagsudflugter eller ture med overnatning. I kan sammensætte dem til en ferieuge i sommerhus eller bare bruge dem til en dagstur med ungerne. Med bogen følger også to naturpas. Børn elsker opgaver, eventyr og leg, og naturpasset er fyldt med netop det. Passet er børnenes helt personlige bog med opgaver og bedrifter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker
Forfatter Julie Pio Kragelund, Sophie Hastrup Christensen
Sider 264 (bog) + 2 naturpas
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2021
ISBN 978-87-93951-87-7

Om forfatter

Julie Pio Kragelund

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.

Sophie Hastrup Christensen - Naturpas for friluftsrollinger - Muusmann Forlag

Sophie Hastrup Christensen

Sophie arbejder til daglig som kommunikations­ og presseansvarlig i Na­tionalpark Thy. I sin fritid udforsker hun naturen fra mountainbike, surfboard eller gåben sammen med sin mand, tre børn fra 2013, 2016 og 2019 og deres bomuldshund. Sophie medvirkede til kapit­lerne om surfing og Danmarks Nationalparker i bogen Friluftsrollinger.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.