Naturpas for friluftsrollinger - Muusmann Forlag

Naturpas for friluftsrollinger

29,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 22,46 kr. (-25%)

Naturpasset hører sammen med bogen “Friluftsrollingers favoritter i DE DANSKE NATIONALPARKER” og kan her købes løst, hvis man mangler ekstra eksemplarer.

Børn elsker opgaver, eventyr og leg, og naturpasset er fyldt med netop det. Passet er børnenes helt personlige bog med opgaver og bedrifter.

I skal bestige de seje kongeruter i hver nationalpark, samle på bedrifter som at have lavet mad på bål, overnattet i det fri, fanget en frø eller fået våde sokker.

Og så skal I finde en masse dyr, planter og pøller fra dejlige Danmarks nationalparker.

Go tur og go fornøjelse!

Info

Titel Naturpas for friluftsrollinger
Forfatter Julie Pio Kragelund, Sophie Hastrup Christensen
Sider 16
Format 80 x 120 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2021
ISBN 978-87-94258-09-8

Om forfatter

Julie Pio Kragelund

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.

Sophie Hastrup Christensen - Naturpas for friluftsrollinger - Muusmann Forlag

Sophie Hastrup Christensen

Sophie arbejder til daglig som kommunikations­ og presseansvarlig i Na­tionalpark Thy. I sin fritid udforsker hun naturen fra mountainbike, surfboard eller gåben sammen med sin mand, tre børn fra 2013, 2016 og 2019 og deres bomuldshund. Sophie medvirkede til kapit­lerne om surfing og Danmarks Nationalparker i bogen Friluftsrollinger.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.